Skip links

Podcast: Orgasme en het yoni ei

In de ‘Lift up your Energy’ podcast gaat de host Wanda in gesprek met haar gasten over bijzondere en kwetsbare onderwerpen. Ze praat onder andere over veiligheid, spiritualiteit, relaties, seksualiteit en zelfliefde. Onlangs was ik te gast in haar podcast om te praten over het yoni ei en vrouwelijke seksualiteit.

In een vrolijk en open wederzijds gesprek hebben we het over onze eigen ervaringen met yoni eieren, en hoe dit slechts een tool is terwijl de ware kracht van onze seksualiteit al in onszelf zit verborgen.
Ook delen we onze mening over omstreden vraagstukken zoals, raak je levensenergie kwijt bij een clitoraal orgasme? Of wat doen vibrators voor je seksuele welzijn?
Ik vertel waarom het zo belangrijk is om voor een goede kwaliteit yoni ei te kiezen, en wat het verschil is tussen een yoni ei en vibrerende eitjes. Ook hoor je af en toe persoonlijke anekdotes over onze eigen seksuele ervaringen.

Nieuwsgierig geworden?

Luister de podcast hier op Spotify

 

Ben je enthousiast geworden over het yoni ei door deze podcast? Dat kan ik me goed voorstellen! Het yoni ei is een enorm krachtige tool om ongeremd van je lijf te genieten en tenenkrullende orgasmes te ervaren. Maar waar moet je beginnen, zoals je in de podcast hoorde heb je de snelste en mooiste effecten bij een effectieve beoefening.
I’ve got you, sis! In mijn Yoni Egg Starter Kit krijg je zeer uitgebreide informatie en begeleide audio oefeningen voor de meest optimale start met jouw yoni ei. Neem hier een kijkje

Volg Wanda en haar podcast op:
Haar website: WB-Lightworks
LinkedIn

Wil je meer weten over de onderwerpen besproken in de podcast? In de volgende blogs heb ik hier eerder over geschreven:

De do’s en don’ts bij het kopen van een yoni ei
Verlies je levensenergie bij een clitoraal orgasme?
6 Nieuwe orgasmes voor op je bucketlist
Een van de mysteries van vrouwelijke opwinding

Leave a comment