Skip links

Unlock your Pleasure

3 Gratis video’s vol tips om van dat ‘was dit het nou en wat is er mis met mij’ naar vuurwerk, krullende teentjes en orgastische staten te gaan.
(of wanneer je O’s prima zijn maar je wel retenieuwsgierig bent naar wat er nog meer mogelijk is šŸ˜‰

Denk je wel eens dat sexual pleasure van nature zou moeten komen, dat er misschien iets mis is met je, of dat je niet de juiste lover hebt getroffen. Mogelijk ben je er zelfs van overtuigd dat orgastisch genot nou eenmaal niet voor jou is weg gelegd.

Je bent niet de enige, de veel vrouwen geloven dit. Deze overtuigingen zijn enorm beperkend voor de immense hoeveelheid genot waar ook jouw lichaam toe in staat is

Zinderende pleasure, extatische orgasmes en seksueel zelfvertrouwen zijn wel skills die je kunt ontwikkelen.

Wil jij….?

  • Makkelijker tot een orgasme komen, zonder een hoofd wat continu alle kanten uitschiet terwijl jij je krampachtig ligt te focussen
  • Je niet meer op dat (onbereikbare) doel richten maar genieten van je lichaam in het hier en nu en in verbinding met je lover.
  • Leren hoe je nieuwe helende verrukkelijke orgasmesĀ ervaart? Langer, intenser en vervullender dan ooit tevoren?
  • Ontdekken wat jou remt om je volledig over te geven tijdens seks.
  • Je niet langer gefrustreerd voelen na klaarkom-loze seks, afvragend wat er mis met je is, maar volledig kunnen ontspannen in genot en extase.
  • de meest gezonde, wonderbaarlijke en lekkerste functie van je vrouwelijk lichaam in haar volledigheid kunnen ervaren.

Dit is wat je krijgt

Video 1: Sensate Focus
De grootste valkuil wanneer je een (beter) orgasme wilt. Je bent in het verleden “het lukte me toen ook niet” of in de toekomst “zou het deze keer dan wel…” Het enige moment waar genot plaatsvind is in het hier en nu. We hebben het over doelgerichtheid en ik geef je een hele simpele, maar tegelijk erg complexe tip om weer in verbinding te komen met je lijf en je yoni.
Video 2: Heling en integratie
Over de jaren slaat zich allerlei ongemak en oud zeer op in je lichaam. Zo ook in je yoni. Denk maar aan schaamte, te snelle penetratie, body shaming, grensoverschrijdingen en trauma. Met een mooie helende oefening help ik je inzien waar jouw blokkades zitten zodat je deze kunt loslaten en integreren en er meer ruimte is voor genot en plezier!
Video 3: Je Orgasme Mindset
Je meest belangrijke seksuele orgaan zit niet tussen je oren, maar tussen je benen. Hoe jij je denkt en voelt over jouw lichaam, je genot en je orgasme heeft veel meer invloed op je seksuele ervaring dan wat voor techniekjes ook. Ik geef je de nr 1 tip om jouw geest te verruimen en plaats te maken voor mind-blowing ervaringen.

Vraag hier je 3 gratis video’s aan