Skip links

Gratis Deep Dive

Vraag hier gratis en vrijblijvend een online coaching sessie aan en ontdek wat jou remt om orgastisch te zijn.

Elke keer sta je weer op die drempel, het orgasme is binnen grijpafstand, en toch lukt het niet. En ook als je wel komt, heb je het gevoel dat er meer moet zijn dan wat je nu ervaart.
Je voelt je niet volledig, niet vrouwelijk, misschien zelfs dat er iets mis met je is of niet waardig voor je partner (die toch echtzijn/haar best doet!)

Is het orgasme het belangrijkste van seks? Nee.
Maar je bent er zo ontzettend nieuwsgierig naar! Je wilt niet de rest van je leven uitzitten zonder je te ontdekken tot hoeveel orgastisch vermogen je lichaam in staat is.

Wat brengt het je?

  • Inzicht in wat jou remt om vol op orgastisch te zijn.
  • Hoe je kunt luisteren naar de diepe wijsheid van jouw lichaam en kunt intunen op haar magie.
  • Bewustzijn creëren rondom je seksuele patronen zodat, wanneer ze ‘in the heat of the moment’ bovenkomen, je weet hoe je er mee om kunt gaan.
  • Tips waar je direct zelf mee aan de slag kan, passend bij jouw unieke situatie.
  • Hoe ik jou eventueel verder kan ondersteunen zodat jij het mind blowing orgastische seksleven krijgt waar je van droomt!

De sessie duurt 45 minuten en vind plaats via Zoom. Om er het maximale uit te halen vraag ik je om onderstaande vragen in te vullen, die verschijnen zodra je je gegevens hebt ingevuld.

LET OP: Omschrijf duidelijk in een paar zinnen wat je huidige situatie, je verlangen, problemen en vragen precies zijn. Formulieren met korte (2/3 woorden per antwoord) worden niet in behandeling genomen.
Met voldoende informatie kunnen we sneller de diepte in en kan ik je beter helpen. Dankjewel

Veel gestelde Vragen

De sessie duurt 45 minuten, vanaf het afgesproken tijdstip.
Ben je later? Dan eindigt de sessie nog steeds een uur na het afgesproken tijdstip. Bij later dan 15 minuten, vervalt je recht op een gratis sessie.

De sessie vind plaats online, via Zoom, met beeld. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt? Het is heel makkelijk, je krijgt voor de sessie een email met instructies.

De eerste stap is om bovenstaande vragen uitgebreid in te vullen. Door hierover te schrijven creëer je al meer helderheid in je situatie. (Daarbij bespaart het kostbare sessie tijd).
Voor de sessie zorg je dat je alle privacy hebt en niet gestoord word, zet je telefoon dus uit.
Zorg dat je een plek hebt waar je comfortabel en ontspannen kunt zitten of liggen, en houd schrijfgerei bij de hand als je inzichten wilt noteren.

Plan wat extra tijd in na de sessie om deze te verwerken en in te laten zinken.
Je ontvangt een mail met een korte samenvatting van de belangrijkste punten en de tips die je hebt ontvangen.
Als we besloten hebben samen verder te werken, krijg je daar ook per mail vervolgstappen van toe gestuurd.

De sessie is echt gratis en geheel vrijblijvend. Je ontvangt geen onverwachte factuur achteraf en ik ga je ook niet pushen om meerdere betaalde sessies af te nemen.

Wanneer er een goede klik is en mijn coaching en steun waardevol voor je kan zijn doe ik je een aanbod om verder met me te werken. Maar de keus is aan jou of je deze aanneemt.

This website uses cookies to improve your web experience.