Skip links

Gratis sessie

Ik weet hoe spannend het is, het is niet niks om zomaar even je seksuele verlangens, struggles en taboes te bespreken met een coach. Er is een tijd geweest dat ik dat niet eens met mijn partner kon. En dan zomaar op een wildvreemde afstappen?

Daarom bied ik je een gratis eerste sessie, vrouwen onder elkaar. Even een oordeelsvrij luisterend oor waar zelf je wildste verlangens en emoties kwijt kan. De fantasieën die je liever niet zou hebben of je diepste frustratie over de eenzaamheid en leegte van je intieme leven. Je innerlijke gevecht is welkom hier.  Maar ook als je gewoon vragen hebt of nieuwsgierig bent naar hoe ik te werk ga is een gratis sessie een fijne ervaring.

De sessie duurt een uur en vind plaats via Zoom. Om er het maximale uit te halen vraag ik je om onderstaande vragen in te vullen.

LET OP: Omschrijf duidelijk in een paar zinnen wat je huidige situatie, je verlangen, problemen en vragen precies zijn. Formulieren met korte (2/3 woorden per antwoord) worden niet in behandeling genomen.
Met voldoende informatie kunnen we sneller de diepte in en kan ik je beter helpen. Dankjewel

This website uses cookies to improve your web experience.