Over mij

Hoi!

Nu durf ik te wedden dat je jezelf afvraagt “Als je over sensualiteit, tantra en seks blogt… wat spook je dan zelf allemaal uit in die slaapkamer?” Misschien verwacht je dat ik 3 orgies per week heb met mannen, vrouwen en alles ertussenin. Of dat ik op een bezemsteel vlieg om naakt rondom vuur te dansen.

Helaas, moet ik je teleurstellen. De realiteit is net iets minder spannend…

Ik ben altijd al een rustig meisje geweest, maar wel met een sluimerende fascinatie voor seksualiteit. Seks gaf me wel de mogelijkheid om mezelf volledig te uiten en eindelijk mezelf te zijn. Tijdens seks voelde ik me vrij, dacht ik niet langer na en was mijn hoofd leeg.

Communicatie met mijn lichaam was voor mij zoveel makkelijker dan verbaal. Voorbij alle verlegenheid en introversie. Iets met een wolf en schaapskleren ? Dat gevoel dat er ‘meer’ is. Voorbij de oppervlakkige tips, meer dan een riedeltje standjes afwerken. Een doorgang naar ontwikkeling, groei, en spiritualiteit.
Ik worstelde met het oordeel wat mijn omgeving daar over had maar desondanks wist ik dat ik een enorme krachtbron in mezelf aanboorde waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling een rocket launch maakte. Een manier om opgekropte emoties te voelen en te uiten, me weer vrij kunnen voelen in het vrouw-zijn.

Ik betrapte mezelf er steeds vaker op dat ik tegen vrienden zei; als ik overnieuw kon beginnen wil ik vrouwen over hun seksualiteit leren. Waarom het kwartje nooit eerder is gevallen dat elk moment een nieuw begin kan zijn vraag ik me nog steeds af.

Want inderdaad, nadat ik twee jaar met veel plezier als voedingscoach had gewerkt voelde het niet langer meer als passie. Na een aantal maanden pushen viel eindelijk het kwartje: ik ben helemaal geen voedingscoach. Nou ja, mijn diploma’s zeiden van wel maar ik voelde het niet meer. Ik stortte in. Identiteitscrisis, bijna-burn-out, vijf jaar dromen foetsie. Mijn toenmalige coach zei me “dit gebeurt zodat je iets vind wat veel beter bij je past.” En inderdaad, na een tijdje droeftoeteren ging het vuur weer aan, en ik wist: Ik wil over seks schrijven. Over mijn vrouwelijkheid, over plezier en genieten!

The one you are looking for is You...

Het bestaan van tantra sluimerde al enkele jaren in mijn bewustzijn voordat ik er actief mee bezig ging. Wnat brrr TABOE! wat zouden anderen wel niet denken? Maar de tantrische visie op seksualiteit is zoveel mooier, onschuldiger en liefdevoller dan wij hier in het westen kennen. En ik voelde een drive om hier meer mee te doen.
Dit voelt voor mij als het begin van een opwindende reis en tegelijkertijd als een gevoel van thuiskomen. Datgene vinden waar je lange tijd naar hebt gezocht.

Tijdens min ontdekkingsreis merkte ik ook dat Tantra vaak heel mystiek, serieus en zweverig word gebracht. Naar mijn mening zijn de principes van Tantra het antwoord op ons gebrek aan verbinding, intimiteit, vervulling.

En hoewel de interesse groeit is dit voor de moderne jonge vrouw nog een ver van haar bed show, letterlijk. Tantra inspireert me, maar met SheSenses wil ik mijn visie op het leven en seksualiteit leren, op een toegankelijke en vooral leuke manier.

Het is mijn missie om vrouwen hun sensualiteit te laten verkennen en te laten ontdekken hoeveel meer zin en plezier ze kunnen ervaren.
Zodat ze zich lekkerder in hun lijf, krachtiger, sexy en volop vrouwelijk voelen en meer kunnen genieten van seks en het leven.

Uiteraard bestaat niet mijn hele leven uit seks en tantra…

Je kunt me wakker maken voor chocola en midden-oosters eten. Ik ben gek op koken en gezond en lekker eten is een andere passie van me.

Ik houd van diepe gesprekken en gezelligheid met een goed glas wijn (of 4). Gezellig met vriend(inn)en of met mijn lief. We zijn sinds februari 2018 samen en onze relatie verdiept zich nog steeds. Hij steunt me met alle wilde ideeën die ik in mijn hoofd haal en accepteert me precies als de goofball die ik soms kan zijn. Ik ben zo gek op hem <3

Persoonlijke ontwikkeling is mijn hoogste prioriteit, ik zeul overal een boek met me mee, luister podcastst tijdens het boodschappen en vlieg van hot naar her voor de gaafste workshops en cursussen. Daar word ik blij van.

Random fun facts:

 • Ik maak graag grapjes die anderen laten
  blozen, of zelfs een beetje schockeren.
 • Wanneer ik de kans krijg loopt ik naakt
  rond, bij voorkeur in de natuur. Het geeft
  me een heerlijk gevoel van vrijheid.
 • Een paar dingen van mijn bucketlist: lesje geitenyoga volgen, naar Disney world, koe knuffelen en het noorderlicht zien.
 • Mijn favo sporten zijn hardlopen, yoga, kickboksen en ik dans graag.
  Niet alles tegelijk, maar net waar ik zin in heb. En soms 3 weken niks.
 • Als ik mijn geitenwollensokken niet was vergeten zou ik je vertellen dat het bos mijn tweede huis is.
 • Ik loop het liefst op blote voeten.

My 5 sexy secrets to orgasmic bliss.

De meest effectieve tools die ik gebruikte om mijn seksualiteit te verkennen en van gesloten, verkrampt en verlegen naar open, vrouwelijk en AAN te gaan vertel ik je in mij gratis video serie:

My 5 Sexy Secrets to Orgasmic Bliss

Vraag gratis mijn video serie aan!