Skip links

Over Mij

Mensen zijn vaak nieuwsgierig wat een seks coach nou zelf uitspookt in de slaapkamer. Misschien verwacht je dat ik drie orgies per week heb met mannen, vrouwen en alles daartussenin. Of dat ik op een bezemsteel rond vlieg op weg naar een tantra feest en naakt rond het vuur dans…

Hoewel me dat fantastisch lijkt, is mijn dagelijks leven net iets minder spannend 😉

Het brave meisje…

Zolang ik me kan herinneren heb ik een sluimerende fascinatie voor seksualiteit. Dat brandende gevoel dat er ‘meer’ is. Voorbij de oppervlakkige tips, meer dan een riedeltje standjes afwerken. Maar oh wat schaamde ik me voor die nieuwsgierigheid. Want brrr TABOE! wat zouden anderen wel niet denken? Zoals het een braaf meisje betaamd heb ik geprobeerd om die kant van mezelf te verstoppen. Maar zoals met alles wat je onderdrukt sprong het uiteindelijk als een skippybal weer boven water….

Nadat ik een tijd met veel plezier als voedingscoach had gewerkt voelde het niet langer meer als passie. Na een aantal maanden pushen viel eindelijk het kwartje: dit gaat me niet langer gelukkig maken. Ik stortte in. Identiteitscrisis, bijna-burn-out, vijf jaar hard werken foetsie. Mijn toenmalige coach zei me “dit gebeurt zodat je iets vind wat veel beter bij je past.” En inderdaad, na een tijdje droeftoeteren ging het vuur weer aan.

Het tantrisch vuur wel te verstaan…

Ik worstelde nog steeds met het oordeel wat mijn omgeving daar over had maar desondanks wist ik dat ik een enorme krachtbron in mezelf had gevonden. Het luchtte op om die skippybal eindelijk de ruimte te geven.

Ik wilde weten hoe ik full body orgasmes kon krijgen, hoe je seksuele schaamte en trauma heelt en integreert, hoe ervaar je zelfliefde, hoe seks een doorgang is naar spiritualiteit, hoe je je seksuele energie inzet als creatiekracht en hoe je diepe intimiteit ervaart met de persoon waar ik van houd.

Al die antwoorden vond ik niet in de media, in porno of in de damesbladen. Zelfs niet in de seksologische boeken die ik heb verslonden.

Ik vond de antwoorden wel in holistische zienswijzen zoals Tantra en het Taoïsme.

Aan de studie

Ik dompelde mezelf een aantal jaar ondergedompeld in (online) cursussen en workshops.

Als klap op de vuurpijl volgde ik de intensieve opleiding aan het Tantric Institute for Integrated Sexuality van Layla Martin. Deze studie combineert een spirituele inslag  met moderne coaching en neurobiologie. En studeerde cum laude af in 2021, met Jade Egg en Female Sexuality als specialisaties.

Een studie naar mijn hart. Ik kreeg er plezier in de vertaalslag te maken voor de moderne vrouw voor wie dit allemaal nog een ver van haar bed show is.

Ik ontdekte, op mijn 30ste, dat ik mijn hele volwassen leven maar op zon 5% van mijn seksuele vermogen had geleefd.

Terwijl ik nooit echt ontevreden ben geweest ontdek ik nu pas wat er nog meer mogelijk is. Niet omdat mijn vriend uitzonderlijk geavanceerde seks technieken beheerst, maar omdat ik er zelf meer open voor sta. Ik mijn lichaam leer kennen, mezelf toestemming geef om mateloos te genieten.

Alleen, en samen met mijn lief, Lucas. We zijn sinds februari 2018 samen en onze relatie verdiept zich nog steeds. Hij steunt me met alle wilde ideeën die ik in mijn hoofd haal en accepteert me precies zoals ik ben.

Het leren werken met seksuele energie heeft niet alleen seks maar mijn hele leven enorm verrijkt.

“Want seksualiteit is de bron van leven, creatie en ook jouw superpower!”

Uiteraard bestaat niet mijn hele leven uit seks en tantra…

  • Je kunt me wakker maken voor chocola en midden-oosters eten. Ik ben gek op koken (liefst voor anderen) en gezonde, natuurlijke voeding en lekker eten is mijn andere grootste passie.
  • Ik houd van diepe gesprekken en kan echt niks met small talk. Ik ben op feestjes altijd die awkward persoon die vraagt of je echt gelukkig word van je werk..
  • Ik maak graag grapjes die anderen laten blozen. En giechel vaak als een puber omdat ik bijna overal een seksuele associatie aan kan geven.
  • Ik doe niet aan yoga. Ja, ik zou het ook echt iets voor mij vinden, ik heb het ook vaak geprobeerd maar het klikt (nog) niet.
  • Daarentegen vind ik hardlopen in de natuur tijdens zonsopgang, zware dingen tillen of een Body Combat les echt heerlijk. Schijnt ook goed voor je te zijn
  • Ik ben een ontzettende boekenwurm en dol op persoonlijke groei. en lees er meestal vijf door elkaar. Kiezen tussen goede seks, lekker eten of een inspirerend boek? Lastig…

Wat anderen zeggen…

Lotte neemt je mee in een reis door je eigen lichaam, geest en verlangen met een heerlijke rust die ze van nature over zich heen heeft. Voor als je meer in contact wil komen met je vrouwelijkheid en de verbintenis met jezelf in combinatie met een spirituele touch.

Ellis

“Lotte creeerde een veilige en zorgzame plek waar ik me kon ontspannen en delen waar ik mee zat. Ze nam echt de tijd om me op mijn gemak te stellen en te luisteren. De visualisaties die ik meekreeg hebben me erg geholpen en ik gebruik ze regelmatig.”

Dayenne

“Ik ervaar Lotte als een hele toegankelijke, empathische en authentieke coach. Ze geeft alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. En ze creëert een veilige plek om verlangens en blokkades te onderzoeken. Haar liefdevolle aandacht is voelbaar.

Helen

Instagram

[jr_instagram id=”2″]

Volg me op Instagram

3 Gratis Yoni Ei Oefeningen

Beleef intensere orgasmes, tenenkrullend genot, heel (seksueel)
ongemak en versterk je bekkenbodem met het yoni ei.

Vraag hier mijn drie gratis begeleide audio oefeningen +
Instructievideo aan: