Skip links

Ervaringen

Je bent het waard om vollop van je seksualiteit te genieten!

Klaar om te ontdekken tot hoeveel genot jouw lichaam in staat is? Lees hier wat anderen zeggen over mijn begeleiding:

“Lotte voelt altijd feilloos aan wat ik nodig heb in de sessies.
Het is mooi om te merken in wat voor proces ik hierdoor ben gekomen, te ervaren wat er allemaal gebeurd in mijn lijf.  Ik voel mij sexy, inspirerend, mooi, verleidelijk en krachtig!  Ik heb de muze in mijzelf weer ontdekt en ik wil haar niet meer laten gaan.
Het mooie is dat mensen dit ook aan mij zien. Ik krijg de laatste tijd zoveel fijne complimenten, mensen zien mij stralen, ze kunnen niet benoemen wat er anders is aan mij, maar het stralen zien ze.
Hoe mooi om dankzij Lotte naar mijn lichaam te kunnen luisteren en te ervaren dat mijn yoni mij geeft wat ik nodig heb.”

Camille, 43 jaar

“Lotte ging zo integer en veilig om met kwetsbare onderwerpen als mijn vulva en mijn orgasme. Ik heb geleerd grenzen te zetten en daarmee ontstond ruimte voor meer plezier en geluk.”

Else Weltevreden
37 jaar

“Lotte, ik weet niet hoe je het doet maar elke oefening is magischer dan die daarvoor. Ik voelde me heel onrustig toen ik begon en nu voel ik me veel gegronder en vol liefde! Ik ben zo dankbaar voor deze oefeningen <3”
“Mij persoonlijk heeft het laten voelen hoeveel conditionering er op (vrouwelijke) seksualiteit en verbinding ligt en ik ben me bewuster geworden van het verlangen dit meer te laten stromen. Lotte weet waar ze het over heeft en ik voel me heel vertrouwd bij haar.”
“Lotte creeerde een veilige en zorgzame plek waar ik me kon ontspannen en delen waar ik mee zat. Ze nam echt de tijd om me op mijn gemak te stellen en te luisteren. De visualisaties die ik meekreeg hebben me erg geholpen en ik gebruik ze regelmatig.”
“Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring, want nu de rust weer terug keert in mijn zijn, nadat ik alle gevoelens door me heen heb laten stromen ben ik tot het volgende besef gekomen.
Mijn sensuele levensenergie is van mij, is er voor mij en stroomt door mij…het kan door een ander aangeraakt worden of heviger gaan stromen, maar het blijft mijn energie…en daar heb ik zelf invloed op. Ik kan zelf op elk moment de keuze maken om dat gevoel naar boven te halen.
Verliefd op het leven…flirten…blij en vrolijk zijn, me sexy voelen. Daarin ben onafhankelijk. Ik  en een mooie en sensuele vrouw en ik uit dat graag/ steeds meer. Dat voelt zo heerlijk. Wat een vrijheid! En ik vind het zo mooi wat daar uit  voort kan komen voor mezelf en in verbinding met andere mensen in het moment. Wat ik daarmee aantrek als ik vanuit liefde in mijn licht en vrouwenkracht ga staan.”

Ilona, 39 jaar

“You should stop thinking and book a coaching package with Lotte.
I’ve found so much joy and pleasure and healing in the sessions.
I let out all my rage and anger and fears and became so connected to my body and my sexuality.

Anisia

Dank je wel voor alles. Voor dit traject, voor alle wijsheid voor de kracht die ik dankzij jou nog meer in mijzelf ontdekt heb.
Lieve Lotte, ga door met het mooie werk wat je doet. Blijf dicht bij jezelf! je bent echt een hele bijzondere en fijne vrouw.
Camille
“Ik ervaar Lotte als een hele toegankelijke, empathische en authentieke coach. Ze geeft alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. En ze creëert een veilige plek om verlangens en blokkades te onderzoeken. Haar liefdevolle aandacht is voelbaar. En dat maakte het voor mij gemakkelijk om bij haar te lachen en te huilen. Tijdens de sessies met haar maakte ik een reis naar binnen, waarbij ik contact maakte met verschillende delen in mij. Door de sessies met Lotte weet ik beter wat ik wil en welke stappen ik kan zetten om daar te komen. Ze heeft me herinnerd hoe belangrijk het is om elke stap te vieren. En ik heb ook weer kunnen ervaren hoe groot de kracht van (positieve) visualisatie is.”

Rosalie

Ik kwam bij Lotte omdat ik wilde onderzoeken hoe ik mijn vrouwelijke kracht kon belichamen en hoe ik beter kon communiceren met mijn seksuele zelf. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Lotte. Ze was vriendelijk, warm, professioneel en diep empathisch. Ik heb zoveel geleerd in elk van mijn sessies en ze waren zowel diep als speels! Na mijn sessies voel ik me nu sterker, heb er meer vertrouwen in dat dit werk gemakkelijk en ongecompliceerd kan zijn en enthousiast om te blijven leren en groeien. Bedankt Lotte! Ik zou haar ten zeerste aanbevelen aan elke vrouw die haar verbinding met zichzelf wil verdiepen en op een veilige manier haar seksualiteit wil aanboren.

Ellis, 26 jaar

I had not much libido, I felt shut down and I came out of the sessions with this burning fiery energy
and in contact with my aliveness and seual self! It was a deep and fun journey.

Heloïse

“Wauw, nog steeds sprakeloos van de prachtige en intense workshop PussyPower. Lotte neemt je mee op een reis door je lichaam en geest met een heerlijke rust die ze van nature over zich heeft. De verbinding die zij weet te creeeren tussen vrouwen die elkaar nog nooit ontmoet hebben is wonderlijk.”

Ellis

Ellis

Enschede

“Wat ik heel mooi vond om te ervaren is dat het meer alomvattend is dan alleen ‘je pussy’ Het gaat over vrouw zijn, in contact met jezelf, en dus ook met je seksualiteit. Ik voelde me na de workshop meer open en kreeg dat ook terug van mensen om me heen.”

Khloé

Khloé

“You’re an angel! Dat je dit gratis weg geeft! Ik heb ze alledrie gedaan en het waren de mooiste die ik ooit heb ervaren.”

Kimberly

Kimberly

Schagen

“Lotte neemt je mee op een reis door je lichaam en geest met een heerlijke rust die ze van nature over zich heeft.”

Ellis

Ellis

Enschede

“In mijn sessies met Lotte heb ik meer inzicht verkregen in wat ik nodig heb in connectie met mezelf en anderen. Ik heb nieuwe verlangens ontdekt en meer sensueel ritueel in mijn leven gebracht. Lotte is erg goed in het stellen van vragen en heeft een geruststellende aanwezigheid. Bovendien heeft ze ook een erg fijne stem om naar te luisteren. Ik heb oefeningen gekregen die ik zelf toe kan passen.”

Dayenne

Dayenne

“Lotte hielp me tot bepaalde inzichten te komen zonder iets op te dringen. Haar begeleiding en oefeningen hielpen me mijn emoties beter te begrijpen en te leren verwoorden.”

Anoniem

Anoniem

“Lotte has a beautiful and grounding presence. She holds transformational space. She has a soothing and nourishing, yet powerful way of guiding. You can feel her loving nature as she confidently leads you on a journey of self discovery, pleasure, and empowerment.”

Alana

Alana

“Wauw, nog steeds sprakeloos van een prachtige en intense workshop pussypower. Lotte neemt je mee in een reis door je eigen lichaam, geest en verlangen met een heerlijke rust die ze van nature over zich heen heeft. De verbintenis die zij weet te creëren tussen 6 vrouwen die elkaar nog nooit hebben ontmoet is wonderlijk. Voor als je meer in contact wil komen met je vrouwelijkheid en de verbintenis met jezelf in combinatie met een spirituele touch. Een aanrader. Zeker als je klaar bent voor persoonlijke groei en verandering”

Ellis

Ellis

Enschede

“Lotte’s rust, zachtheid en vriendelijk geeft al vrij snel vertrouwen om mezelf over te geven aan haar als coach. Zo haalde ik zoveel mogelijk uit de sessie en leerde ik er veel van. Mee bewust worden van mijn gedachtes was voor mij heel krachtig en maakte het helder waar ik stond. En beseffen dat je zelf sturing hebt op elk moment, passend bij elk gevoel. Tijdens de visuaisaties gebeurde er veel in mijn lijf, daar is veel innerlijk werk verricht. De muziek tijdens de oefeningen werd ik ook blij van, precies passend bij de oefeningen en de gemoedstoestand.”

Maartje

Maartje