Skip links

Ervaringen

Wat anderen zeggen…

“Mij persoonlijk heeft het laten voelen hoeveel conditionering er op (vrouwelijke) seksualiteit en verbinding ligt en ik ben me bewuster geworden van het verlangen dit meer te laten stromen. Lotte weet waar ze het over heeft en ik voel me heel vertrouwd bij haar.”

Kyra

Kyra

Hengelo

“Wauw, nog steeds sprakeloos van de prachtige en intense workshop PussyPower. Lotte neemt je mee op een reis door je lichaam en geest met een heerlijke rust die ze van nature over zich heeft. De verbinding die zij weet te creeeren tussen vrouwen die elkaar nog nooit ontmoet hebben is wonderlijk.”

Ellis

Ellis

Enschede

“Wat ik heel mooi vond om te ervaren is dat het meer alomvattend is dan alleen ‘je pussy’ Het gaat over vrouw zijn, in contact met jezelf, en dus ook met je seksualiteit. Ik voelde me na de workshop meer open en kreeg dat ook terug van mensen om me heen.”

Khloé

Khloé

“You’re an angel! Dat je dit gratis weg geeft! Ik heb ze alledrie gedaan en het waren de mooiste die ik ooit heb ervaren.”

Kimberly

Kimberly

Schagen

“Lotte, ik weet niet hoe je het doet maar elke oefening is magischer dan die daarvoor. Ik voelde me heel onrustig toen ik begon en nu voel ik me veel gegronder en vol liefde! Ik ben zo dankbaar voor deze oefeningen <3”

Charlotte

Charlotte

Dronten

“Lotte neemt je mee op een reis door je lichaam en geest met een heerlijke rust die ze van nature over zich heeft.”

Ellis

Ellis

Enschede

“Lotte creeerde een veilige en zorgzame plek waar ik me kon ontspannen en delen waar ik mee zat. Ze nam echt de tijd om me op mijn gemak te stellen en te luisteren. De visualisaties die ik meekreeg hebben me erg geholpen en ik gebruik ze regelmatig.”

Rachael

Rachael

“In mijn sessies met Lotte heb ik meer inzicht verkregen in wat ik nodig heb in connectie met mezelf en anderen. Ik heb nieuwe verlangens ontdekt en meer sensueel ritueel in mijn leven gebracht. Lotte is erg goed in het stellen van vragen en heeft een geruststellende aanwezigheid. Bovendien heeft ze ook een erg fijne stem om naar te luisteren. Ik heb oefeningen gekregen die ik zelf toe kan passen.”

Dayenne

Dayenne

“Lotte hielp me tot bepaalde inzichten te komen zonder iets op te dringen. Haar begeleiding en oefeningen hielpen me mijn emoties beter te begrijpen en te leren verwoorden.”

Anoniem

Anoniem

“Lotte has a beautiful and grounding presence. She holds transformational space. She has a soothing and nourishing, yet powerful way of guiding. You can feel her loving nature as she confidently leads you on a journey of self discovery, pleasure, and empowerment.”

Alana

Alana

“Wauw, nog steeds sprakeloos van een prachtige en intense workshop pussypower. Lotte neemt je mee in een reis door je eigen lichaam, geest en verlangen met een heerlijke rust die ze van nature over zich heen heeft. De verbintenis die zij weet te creëren tussen 6 vrouwen die elkaar nog nooit hebben ontmoet is wonderlijk. Voor als je meer in contact wil komen met je vrouwelijkheid en de verbintenis met jezelf in combinatie met een spirituele touch. Een aanrader. Zeker als je klaar bent voor persoonlijke groei en verandering”

Ellis

Ellis

Enschede

“Lotte’s rust, zachtheid en vriendelijk geeft al vrij snel vertrouwen om mezelf over te geven aan haar als coach. Zo haalde ik zoveel mogelijk uit de sessie en leerde ik er veel van. Mee bewust worden van mijn gedachtes was voor mij heel krachtig en maakte het helder waar ik stond. En beseffen dat je zelf sturing hebt op elk moment, passend bij elk gevoel. Tijdens de visuaisaties gebeurde er veel in mijn lijf, daar is veel innerlijk werk verricht. De muziek tijdens de oefeningen werd ik ook blij van, precies passend bij de oefeningen en de gemoedstoestand.”

Maartje

Maartje

“Ik ervaar Lotte als een hele toegankelijke, empathische en authentieke coach. Ze geeft alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. En ze creëert een veilige plek om verlangens en blokkades te onderzoeken. Haar liefdevolle aandacht is voelbaar. En dat maakte het voor mij gemakkelijk om bij haar te lachen en te huilen. Tijdens de sessies met haar maakte ik een reis naar binnen, waarbij ik contact maakte met verschillende delen in mij. Door de sessies met Lotte weet ik beter wat ik wil en welke stappen ik kan zetten om daar te komen. Ze heeft me herinnerd hoe belangrijk het is om elke stap te vieren. En ik heb ook weer kunnen ervaren hoe groot de kracht van (positieve) visualisatie is.”

Rosalie

Rosalie

This website uses cookies to improve your web experience.