Skip links

Orgasmic Life

Ontwaak jouw inner sex goddes in 12 weken 1-op-1 coaching met het yoni ei

Woman! Wat heerlijk dat je hier bent. Dat je de stappen zet naar het vervullende gepassioneerde seksleven waar je altijd van gedroomd hebt. Om in te tunen op je volle pleasure potential in het magische lichaam wat je hebt gekregen en helemaal te genieten van seks. De rem er af, en extase en orgastische hoogten te gaan verkennen!

Stop maar, dit wil ik!

Ben jij een vrouw die?

 • Er klaar mee is om genoegen te nemen met saaie seks, oppervlakkige orgasmes en onvervuld verlangen.
 • Wil snappen waarom je je voelt zoals je voelt en je emoties wilt doorleven in plaats van ze vast te zetten.
 • Niet langer bang wil zijn om je licht te laten schijnen en je volle sexy onbeschaamde zelf wil leven.
 • Seksuele schaamte los wilt laten, en je empowerd wil voelen in wie jij echt bent als sensuele vrouw.
 • Uit je hoofd wil komen om volledig van de verbinding met je eigen lijf en dat van je partner te genieten.
 • Er naar hunkert om het genot, de diepte en de magie van je vrouwelijke seksualiteit te ontdekken.
 • Het moeilijk vind te voelen wat er in je lijf gebeurt omdat je hoofd soms ontploft van gedachten, zorgen en stress?
 • Moeite heeft om je grenzen, verlangens en behoeftes te voelen, of eigenlijk helemaal niet weet wat je nou precies wil?

Je bent niet de enige…

Helaas leven er nog zo veel vrouwen disconnected van hun lichaam en yoni’s. Ze voelen zelden, en sommigen zelfs nooit, orgastische vreugde en bevrediging na self-pleasure of seks met hun geliefde.
Gaandeweg verlies je je zelfvertrouwen, sexyness en passie, als een bloem die langzaamaan verwelkt….

De meesten weten niet hoe ze de situatie kunnen keren en geven op.
Ze nemen aan dat sensueel plezier en orgastisch genot gewoon niet aan hen is besteed. Velen nemen aan dat dat normaal is, iets wat nou eenmaal hoort bij het vrouw-zijn. Het verminderd je kwaliteit van leven terwijl het absoluut niet zo hoeft te zijn.

Want diep van binnen verlang je naar iets diepers. Iets meer mind, body and soul shaking.

“Al deze heerlijkheid zit al in JOU! Je bent er mee geboren. We hebben alleen nooit gelerd hoe deze te ontsluieren. Sterker nog, we leren om dit heel diep weg te stoppen. Maar seksueel genot is geen luxe of een moetje, maar je geboorterecht.”

Oh wat zou het heerlijk zijn…

 • Als je je vrij zou voelen in je seksuele expressie, precies je authentieke zelf te zijn, in de slaapkamer en daarbuiten.
 • Wanneer seks vervullend voelt, je lichaam en geest laat sidderen tot in de diepste lagen van je wezen.
 • Als je met volle teugen, ongeremd en vol passie van je vrouwenlijf kunt genieten.
 • Om van uitgedoofd en gesloten naar sensueel, magnetisch en vurig zou gaan
 • Als je precies zou weten wat jou opwindt, wat je plezier geeft en ontdekt waar jij van AAN gaat.
 • Om je lichaam dieper te openen, te ontspannen en om je over te geven aan orgastische golven van genot.

Klinkt het te mooi om waar te zijn?

Dat heb ik ook heel lang gedacht, ik ben ook niet als seksgodin ter wereld gekomen hoor! Helemaal niet zelfs.

En daarom ben ik er ook zo zeker van dat transformatieve shifts in je seksualiteit heel erg mogelijk zijn, maar ze komen niet vanzelf…

Ik kwam er op mijn 30ste achter dat ik nog geen 10% van mijn seksueel potentieel geleefd had. Ik was bang om veroordeeld te worden, liet over mijn grenzen gaan en was bang afgewezen te worden als ik niet deed wat ik zag in porno.

Ik durfde niet aan te geven waar ik echt naar verlangde of wanneer het me niet beviel. Ik schaamde me voor mijn dirty mind en heb heel lang hard mijn best gedaan om dat deel van mijzelf te verstoppen.

Het maakte dat ik me niet heel voelde, en niet vrij durfde te zijn. Inmiddels zijn we vele jaren, cursussen, boeken en coachingsessies verder. Met als hoogtepunt het met succes afronden van mijn studie tot Sex Coach bij The Tantric Institute of Integrated Sexuality, met Female Sexuality en Jade Egg Coach als specialisatie.

De meest diepe en transformatieve verandering kwam toen ik ging oefenen met het yoni ei.

Omdat ik ervaar hoeveel pleasure en wijsheid mijn lichaam me geeft, kan ik haar eindelijk accepteren en liefhebben. Ik voel me een seksgodin, in bed, alleen, met mijn vriend en buiten de slaapkamer. Niet hoe de buitenwereld het wil zien, maar mijn eigen authentieke seksuele expressie.

Wat anderen zeggen…

Lotte neemt je mee in een reis door je eigen lichaam, geest en verlangen met een heerlijke rust die ze van nature over zich heen heeft. Voor als je meer in contact wil komen met je vrouwelijkheid en de verbintenis met jezelf in combinatie met een spirituele touch.

Ellis

“Lotte creeerde een veilige en zorgzame plek waar ik me kon ontspannen en delen waar ik mee zat. Ze nam echt de tijd om me op mijn gemak te stellen en te luisteren. De visualisaties die ik meekreeg hebben me erg geholpen en ik gebruik ze regelmatig.”

Dayenne

“Ik ervaar Lotte als een hele toegankelijke, empathische en authentieke coach. Ze geeft alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. En ze creëert een veilige plek om verlangens en blokkades te onderzoeken. Haar liefdevolle aandacht is voelbaar.

Helen Keller

Wat we samen gaan verkennen…

 • Wat jou blokkeert om je diepste pleasure te ervaren? Wat zit er in de weg, stagneert of creëert weerstand?
 • Hoe je kunt luisteren naar de diepe wijsheid van jouw lichaam en kunt intunen op haar magie.
 • Praktische tools om self-pleasure te integreren in je leven als hoogste en meest voedende vorm van zelfzorg en zelf liefde.
 • Bewustzijn creëren rondom je seksuele patronen zodat, wanneer ze in the heat of the moment bovenkomen, je weet hoe je er mee om kunt gaan.
 • Gepersonaliseerde oefeningen en innerlijke reizen met het yoni ei.
 • Allerlei nieuwe yummy plekjes van je lichaam en vagina! (niet samen-samen, maar dit ontdek jijzelf met mijn support 😉
 • Het manifesteren van je droom en (seks)leven en relatie door het werken met je seksuele energie (= de energie die leven creëert!)

Wat Orgasmic Life uniek maakt…

De coaching is gericht op ervaring, wat inhoud dat we niet alleen gaan praten. Ik begeleid je om te voelen, te leven en te oefenen zodat jij dit tot je nieuwe realiteit kan maken. Veel vormen van therapie werken door alleen te praten, op het rationele brein. Daarom werk ik in coaching ook met lichaamswerk, want met praten blijf je in je hoofd, en daar zitten we al genoeg.

We zijn er zo aan gewend om onze fysieke sensaties te onderdrukken. In deze mannelijke niet-lullen-maar-poetsen wereld krijgt ons hoofd de voorrang boven de heerlijkheid van ons lijf. Door middel van eeuwenoude holistische tools uit tantra en het taoïsme te combineren met moderne coaching technieken leer je je lichaam opnieuw kennen en terug te keren naar je natuurlijke staat van pleasure.

Mijn kennis is niks in vergelijking met de wijsheid van jouw lichaam. Ik ben er om het te vertalen.

Tools die we hiervoor kunnen gebruiken

Adem technieken

Om je lichaam wakker te schudden en te openen zodat je seksuele energie vrij kan stromen.

Het Yoni Ei

Ervaar tenenkrullende orgasmes, verbinding met je lichaam, heling van oud zeer of gezondheidsklachten en meer zelfliefde en spiritualiteit door te oefenen met het yoni ei

Zelfbeminning

Juicy ‘hands on’ homework. Om je ingesleten patronen van genot te doorbreken en een nieuwe orgastische wereld te verkennen.

De-Armouring

Een drukpunt massage techniek om blokkerende seksuele ervaringen uit je psyche en lichaam te ontladen en te bevrijden.

Innerlijk Kind

De meeste vrouwen ervaren seksuele blokkades vanwege de vaak onbewuste negatieve boodschappen die we van jongs af aan meekrijgen.

Sex Magic

Je seksuele energie en orgasme inzetten om je droom (seks) leven en relatie te manifesteren.

Wat is inbegrepen?

 • Een gratis online intake sessie van 60 minuten: Na aanmelding kom je op een intake formulier waarna je een gratis en vrijblijvende sessie kunt inplannen.
 • 8 Privé coaching sessies van 75 minuten, online via Zoom: We ontmoeten elkaar online, wekelijks of om de week. De sessies zijn een combinatie van gesprek coaching en live yoni ei oefeningen.
 • Een Jade ei: Je ontvangt een gecertificeerde 100% natuurlijke nefriet jade ei van de beste kwaliteit uit Canada. Onbreekbaar en veilig voor inwendig gebruik (veel yoni eieren op de markt zijn dat niet!). Het ei heeft maat M die voor de meeste vrouwen past en heeft een gaatje door het smalle deel van het yoni ei.
 • Begeleide audio oefeningen en/of werkbladen: Na de sessies krijg je homeplay mee om zelf mee aan de slag te gaan! Afhankelijk van jouw proces kunnen dat begeleide audio oefeningen of werkbladen zijn. Optimaal doe je zo’n 3x homeplay per week (de oefeningen zijn tussen de 10 en 30 min). Maar zoals altijd: hoe meer je oefent, des te sneller en meer resultaat je zult merken!
 • Begeleiding per mail tussen de sessies door: Het echte werk vind vaak plaats tussen de sessies door. Wanneer je behoefte hebt aan extra begeleiding, je inzichten wilt delen of vragen hebt ben ik er ook tussen de sessies door voor je.
 • Optioneel: Opnames van de sessies, wanneer je de sessie nog eens op je gemak terug wilt luisteren kan ik deze gedeeltelijk voor je opnemen en toezenden. Zonder jouw toestemming worden de sessies uiteraard niet opgenomen.
 • BONUS: De Yoni Ei Starter Kit. Een online cursus met alle informatie die je nodig hebt wanneer dit je eerste kennismaking is met het yoni ei, maar ook heel waardevol voor ervaren beoefenaarsters!

“De meeste vrouwen gaan door het leven zonder ooit te ervaren tot hoeveel genot en pleasure hun lichaam aan staat is.
Ontwaak je sensualiteit, je orgastisch vermogen en aliveness met het yoni ei.”

Investering

Wacht niet tot een verbijsterend seksleven en verrukkelijke orgasmes op magische wijze in je schoot vallen. Claim your power. Own your pleasure. Je bent het waard. Het is je geboorterecht als vrouw, als mens. Je seksualiteit is van jou en van jou alleen. En ze ligt te wachten om ontdekt, verkend en beleefd te worden. Het leven is te kort om genoegen te nemen met minder.

De investering voor 1 op 1 coaching plus alle bonussen om eindelijk je volle seksuele potentieel te gaan leven is eenmalig

1297,-

Of drie maandelijkse termijnen van 447,-

Na aanmelding kom je op een intake formulier en kun je jouw gratis intake sessie inplannen. In de eerste sessie zullen we je verlangens en verwachtingen onderzoeken en invoelen of coaching geschikt is voor jou op dit moment.

Wat anderen zeggen…

Lotte neemt je mee in een reis door je eigen lichaam, geest en verlangen met een heerlijke rust die ze van nature over zich heen heeft. Voor als je meer in contact wil komen met je vrouwelijkheid en de verbintenis met jezelf in combinatie met een spirituele touch.

Ellis

“Lotte creeerde een veilige en zorgzame plek waar ik me kon ontspannen en delen waar ik mee zat. Ze nam echt de tijd om me op mijn gemak te stellen en te luisteren. De visualisaties die ik meekreeg hebben me erg geholpen en ik gebruik ze regelmatig.”

Dayenne

“Ik ervaar Lotte als een hele toegankelijke, empathische en authentieke coach. Ze geeft alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. En ze creëert een veilige plek om verlangens en blokkades te onderzoeken. Haar liefdevolle aandacht is voelbaar.

Helen Keller