Skip links

Yoni Egg Starter Kit

Leer alles wat je nodig hebt om verantwoord en met plezier te oefenen met het yoni ei

Ja! Dat wil ik

Hoe vaak heb jij al enthousiaste verhalen gehoord over het yoni ei? Hoe vaak heb je je al voorgenomen dat je er nu écht mee aan de slag gaat? Maar je weet niet waar te beginnen.

Misschien heb je er in een opwelling al een aangeschaft maar ligt ie nu stof te happen in je nachtkastje?

En toch…. je wilt zo graag die tenenkrullende orgasmes, spetterende seks, zelfliefde, heling en energie die het yoni ei je kan geven.

Als je maar wist hoe precies…

Wat regelmatig oefenen met het yoni ei je kan brengen:

 • Ontwaakt een nieuwe bron van energie, creativiteit en passie
 • Meer ZIN! In seks, in je partner, in het leven, in jezelf, in leuke dingen doen.
 • Kan PMS symptomen en zware menstruatie verzachten.
 • Ontdek meer, intensere en verschillende soorten orgasmes die je tenen doen krullen.
 • Voorkom, verhelp of verminder en bekkenbodemklachten zoals incontinentie of verzakking.
 • Verbeterd de doorbloeding van je vagina en wekt zenuwuiteinden tot leven voor meer gevoel, vochtigheid en pleasure!
 • Leert je lichaam lief te hebben, vergroot je zelfvertrouwen en de verbinding met je yoni en vrouwelijke kracht.
 • Maak je (mannelijke) partner helemaal gek, en schenk hem meer genot dan ooit tevoren.

“Okay, truthbomb, dat alles is ook voor jou weg gelegd, alleen niet als je er alleen maar mee rond wandeld. Maar als je het yoni ei op de juiste manier gebruikt kun je superwaardevolle fysieke, emotionele en seksuele veranderingen maken!

Maar wat is een yoni ei dan?

Ben je via via hier beland en is dit je allereerste kennismaking met het yoni ei? Gun mij het plezier om hem even aan je voor te stellen.

Het yoni egg is een ei vormige edelsteen die bedoeld is om in je vagina te dragen of er oefeningen mee te doen. Werken met een yoni ei is een Taoistische beoefening die al duizenden jaren oud is.

Oefenen met het de yoni ei kan je helpen om die seksuele energie te bewaren en in te zetten voor wat je wel wil creëren in je leven. Zoals mind blowing orgasmes, verbinding met je lichaam, heling van oud zeer of gezondheidsklachten en meer zelfliefde en spiritualiteit.

Ben je enthousiast geworden en wil je er nog veel meer over weten? Dan is de yoni egg starter kit echt wat voor jou!

Emotionele voordelen

Je voelt je  gegronder waardoor je minder heftige emotionele rollercoasters ervaart Het ei kan je helpen helen van seksuele blokkades en trauma. Versterkt je zelfvertrouwen, zelfliefde en compassie. Je bent meer aanwezig in je lichaam waardoor het rustig wordt in je hoofd en je je meer verbonden voelt met jezelf, je geliefde en je leven.

Fysieke voordelen

Meer dan de helft van de vrouwen krijgt te maken met bekkenbodemklachten. Het yoni ei kan urineverlies, verzakking en een slechte houding verminderen en voorkomen. Het kan verlichting bieden bij zware menstruaties en je helpen herstellen na een bevalling. Het stimuleert de doorbloeding van je vagina en maakt je vochtiger tijdens seks.

Seksuele voordelen

Je raakt vaker opgewonden, leert spelen met seksuele energie en krijgt meer zin krijgt in seks. Je ervaart meer genot en sky-rocket je orgasmes. Ontdek nieuwe yummy plekjes van je vulva en vagina, en je leert coole seks skills om zowel jou en je geliefde meer plezier te schenken.

Na de Yoni Egg Starter Kit….

 • Weet je precies wat het yoni ei voor jou kan betekenen en heb je alle skills en kennis om dat in de praktijk te brengen.
 • Ben je super gemotiveerd om consistent en met plezier met je yoni ei te gaan oefenen.
 • Heb je de eerste stap gezet om (solo)seks de mind blowing, orgastische en spirituele ervaring te maken die het kan zijn.
 • Heb je geen twijfels meer hoe, waarom en wanneer je je yoni ei kunt gebuiken.
 • Voel je je zelfverzekerder, vertrouwder en bewuster van jouw seksualiteit en hoe je het yoni ei daar bij kunt gebruiken.
 • Heeft je orgastisch vermogen een flinke boost gekregen.

Dit vinden zij er van…

“Lotte neemt je mee in een reis door je eigen lichaam, geest en verlangen met een heerlijke rust die ze van nature over zich heen heeft. Voor als je meer in contact wil komen met je vrouwelijkheid en de verbintenis met jezelf in combinatie met een spirituele touch.”

Ellis

“Lotte, ik weet niet hoe je het doet maar elke oefening is magischer dan die daarvoor. Ik voelde me heel onrustig toen ik begon en nu voel ik me veel gegronder en vol liefde! Ik ben zo dankbaar voor deze oefeningen <3”

Charlotte

“De rustgevende, liefdevolle maar krachtige manier van begeleiding zorgt voor diepe en transformerende oefeningen. Lotte neemt je mee op een reis van zelfontdekking, plezier en empowerment!”

Alana

The Yoni Egg Starter Kit

 • Twee uur aan video’s die je alles uitleggen om met zelfvertrouwen, verantwoord en effectief te oefenen met het yoni ei
 • Instructie video’s voor het correcte uitvoeren van de oefeningen
 • Begeleide audio’s om je bekkenbodem te leren kennen, op te warmen, te gronden en natuurlijk om met het yoni ei te oefenen
 • Bomvol met tips, adviezen en begeleiding om het maximale uit je practice te halen
 • Een online live week met een groeps oefen sessie en een Q&A call in mei (data word later bekend gemaakt)
 • Opties om je pakket compleet te maken met een nefriet jade ei en 1:1 coaching sessie met hoge korting
Tijdelijk voor een belachelijk lage try-out prijs!*

59,-

Meld me nu aan!

Wat deze cursus uniek maakt

Het allereerste begin

Veel yoni ei cursussen duiken gelijk in de diepere gevorderde materie, blijven vaag of zelfs zweverig en hebben geen aandacht voor het absolute begin. De starter kit schept duidelijkheid en orde in de chaos en bevat de esseniele kennis die iedere yoni ei gebruikster zou moeten kennen.

Het yoni ei op alle niveau’s

Bekkenbodem en kegel trainingen zijn alleen lichamelijk en de meer spirituelere cursussen richten zich alleen op de energetische eigenschappen van het ei. In de Yoni Ei Starter Kit leer je je ei zowel fysiek, emotioneel, seksueel, energetisch als spiritueel te gebruiken.

Veel waarde voor een lage prijs

Ik wil alle vrouwen aan het yoni hebben, maar wel op een verantwoorde, effectieve en veilige manier. Alles waarvan ik wou dat ik het geweten had, jaren bestudeerd en ervaring mee heb opgedaan, heb ik nu gebundeld. Ik bied het jou super betaalbaar aan zodat je niet zelf hoeft te gaan klooien (zoals mij)

Dit leer je precies in elke module

Module 1: De oorsprong en uitleg van de werking van het yoni ei

Goed, wat het yoni ei is weet je nu. Maar het gaat dieper dan alleen een steen in je vagina dragen. De filosofie rondom het yoni ei is net zo’n groot systeem als dat yoga dat heeft. Waar komt het yoni ei vandaan en wat leert de oorsprong ons over hoe we deze het effectiefst kunnen gebruiken. Hoe zet je je ei in op lichamelijk, emotioneel, energetisch of spiritueel niveau?

Kijktijd: 13 min

Module 2: Alle verschillende stenen en maten

Word wegwijs in het rijke aanbod van yoni eieren. Wat is waar voor bedoeld en wat past het beste bij jou en jouw lichaam? Hoe gebruik je de verschillende soorten het beste? Als je dus nog een yoni ei wilt aanschaffen, er al een hebt maar er achter komt dat die niet geschikt is, of daarnaast nog met andere wilt spelen krijg je alle kennis die je nodig hebt om dat verantwoord te doen.

Kijktijd: 16min

Module 3: Hygiene, inbrengen en uithalen en setting

Hoe houd je je ei optimaal schoon en hoe het rijg je het koordje zodat je er zeker van bent dat je je ei weer kunt verwijderen? En het ei inbrengen, stop je hem er gewoon in of hoe doe je dat eigenlijk? Wat als het niet lukt om hem er uit te halen omdat je hem bijvoorbeeld wou gebruiken zonder koordje, of die misschien geknapt is? Hoe doe je het met naar de wc gaan?  En hoe creëer je een omgeving  die je practice positief beïnvloed?

Kijktijd: 24min

Module 4: Je ei niet gebruiken, emoties en motivatie

Er zijn een paar situaties waar je je ei beter even kunt laten voor wat ie is, of waar je voorzichtiger moet zijn. Hoe benut je het ei het effectiefst bij menstruatie, zwangerschap of infecties?  Bij juist gebruik kan het yoni ei heling en verzachting bieden. Maar het kan ook zijn dat het beter is om het ei even niet te gebruiken.
En wat te doen wanneer je je motivatie kwijt raakt of er veel emoties boven komen?

Kijktijd: 19min

Module 5: Bekkenbodem en anatomie

Met het yoni ei maak je je bekkenbodem spieren sterker, soepeler en flexibeler. Hoe zijn jouw spieren er aan toe, en hoe gebruik je je ei dan het beste? Ook gaan we in op je anatomie, wist je bijvoorbeeld dat het voor sommige vrouwen het ei zonder getrainde spieren kunnen binnenhouden vanwege de specifieke vorm van hun bekkenbotten? Met een begeleide audio verkennen we zowel je spieren als je yoni.

Kijktijd: 16 min
Oefentijd: 17 min

Module 6: De Oefeningen

Uitgebreide instructie video’s, meditaties en oefeningen om je op te warmen, te gronden, seksuele energie te laten stromen en natuurlijk te oefenen met het yoni ei. En voor de drukke dames: een yoni ei quickie!

Kijktijd: 26 min
Oefentijd: 53 min (in totaal)

En er is ook nog….

Hoge kortingen op een 100% zuiver nefriet jade ei en een 1:1 yoni ei coaching sessie van 90 min! Een uitgebreide FAQ, een intentie werkblad en een troubleshoot: Wat als het ei er telkens uitvalt? Je hem niet voelt zitten? Buikpijn krijgt na het oefenen? Je menstruatie zwaarder word of niet meer in slaap komt omdat de opgebouwde energie te intens wordt?

Extra: 7 daagse LIVE groepsweek.

Als extra BONUS krijg je er deze ronde een eenmalige live week bij! We gebruiken samen ons yoni ei 7 dagen achter elkaar met dagelijkse inspiratie mails. We komen samen voor een live practice met ons yoni ei in een uur durende call, en een groep Q&A waar ik je vragen beantwoord.

Deze week vind plaats in September. De exacte data en tijd voor de calls word nog bekend gemaakt.

En als je denkt, maar ik kan die week geen tijd om elke dag te oefenen! Je krijgt tips voor hele korte oefeningen, en kan ook dat niet kun je de twee calls een maand lang terug kijken. Maar het geeft wel een enorme inspiratie en motivatie boost om er LIVE bij te zijn!

The Yoni Egg Starter Kit

 • Ruim twee uur aan video’s bomvol tips en info over het yoni ei
 • Instructie video’s voor het correct uitvoeren van de oefeningen
 • Meer dan een uur zorgvuldig begeleide audio oefeningen
 • Een online LIVE week met een groeps oefening en Q&A
 • Korting op een Nefriet Jade ei, maat M
 • Hoge korting op een 1:1 yoni ei coaching sessie van 90min.

59,-

Maak je Kit compleet…

jade-ei
Bestel jouw jade ei

 • 100% zuivere nefriet jade uit Canada
 • Gaatje geboord door het smalle deel van het ei
 • Maat Medium 43mm x 30mm
 • Fluwelen bewaar zakje
 • Certificaat van echtheid

Vink deze optie aan op de bestelpagina.

van 69,-  voor 59,- (excl 7,25 verz.)
sessie
Boek een 1:1 Coaching Sessie

 • Persoonlijke begeleiding voor jouw verlangens.
 • Diepe en helende aandacht voor wat jij wil transformeren.
 • Een gepersonaliseerde yoni ei oefening naar jouw situatie
 • Veilig, discreet en comfortabel vanuit je eigen bed via zoom.
 • Duur: 90 minuten

Vink deze optie aan op de bestelpagina.

van 129,-  voor 89,- (en alleen bij deze cursus!)

De meeste vrouwen gaan door het leven zonder ooit te ontdekken tot hoeveel genot hun lichaam in staat is.
Ontwaak je sensualiteit, orgastische vermogen en aliveness met het yoni ei!

Je kunt het natuurlijk ook zelf uitvogelen….

Je bent nu super enthousiast, maar je weet niet waar te beginnen. Er is zoveel tegenstrijdige informatie out there, je ziet door de bomen het bos niet meer, en voor je het weet verdwijnt je yoni ei, samen met je enthousiasme onder een dikke laag stof in je nachtkastje.

Doei tenenkrullend genot, zelfliefde, heling en seksuele transformatie….

En dat is okay! Want dat is wat mij overkwam, en zoveel vrouwen die ik oer hun yoni ei gesproken heb.

Na jaren studeren en ervaring op doen heb ik nu precies gemaakt waar ik destijds zo’n behoefte aan had. Een simpele overzichtelijke cursus, met kwalitatieve informatie, die orde schept in de chaos. Alles wat je moet weten om te starten op een rijtje, een paar basis maar super krachtige oefeningen die je keer op keer kunt doen om er het snelst het meeste resultaat er uit te halen.

Bestel jouw Starter Kit….

 • Twee uur aan video’s die je alles uitleggen om met zelfvertrouwen, verantwoord en effectief te oefenen met het yoni ei
 • Instructie video’s voor het correcte uitvoeren van de oefeningen
 • Begeleide audio’s om je bekkenbodem te leren kennen, op te warmen, te gronden en natuurlijk om met het yoni ei te oefenen
 • Bomvol met tips, adviezen en begeleiding om het maximale uit je practice te halen
 • Een online live week met een groeps oefen sessie en een Q&A call in mei (data word later bekend gemaakt)
 • Opties om je pakket compleet te maken met een nefriet jade ei en 1:1 coaching sessie met hoge korting

59,-

Meld me nu aan!

FAQ

De starter kit is heel basis, echt het aller eerste begin. Maar vanwege de hype met het yoni ei is er helaa sook veel misinformatie en lage kwaliteit eieren op de markt waardoor je met deze cursus een hele andere manier van oefenen kunt ontdekken. Wat ook zeer vernieuwend voor je kan zijn is  1 op 1 coaching sessie die je extra aan kunt schaffen voor 89,- (ipv 129,-!) deze prive sessie is absoluut uniek om dieper in je beoefening te duiken.

Er zit in totaal twee uur aan video’s in en als je alle oefeningen achter elkaar zou doen ben je meer dan een uur bezig. Maar de oefeningen doe je natuurlijk niet eenmalig! Je wilt je ei vaker en consistenter gebruiken, en daar help ik je bij. In de cursus ga ik uitgebreid in over welke effecten je kunt verwachten met hoeveel beoefening en wat het beetje het minimale en maximale is wat je kunt doen.
De Live week heeft 2 sessies van elk een uur.

Ik ben er heel zeker van dat ik een super waardevolle cursus aan bied, en aan de hand van deze pagina kun je goed beoordelen wat er allemaal in zit. Maar mocht jij er nou toch niks uithalen of nuttig vinden en me dat binnen 14 dagen laat weten durf ik met liefde te beloven dat je je geld terug krijgt.

Wanneer je het jade ei bij besteld kan deze vanwege de initieme aard van het product niet retour worden gestuurd.

Ook de voor de 1 op 1 coaching sessie word na afname geen geld retour gedaan.

Het 100% zuivere nefriet jade ei die ik voor beginners aanraad in de cursus is op mijn website te bestellen voor 69,-. Koop je hem samen met deze cursus betaal je slechts 59,- (excl. 7,25 verzenden) Bekijk hier de specificaties, vink het jade ei aan op de betaalpagina van de cursus om de korting te ontvangen.

Dit is een zelfstandige cursus die je zelf doorloopt en geen individueel traject. Je doorloopt de cursus helemaal zelf, korte vragen mag je altijd stellen en daarvoor zit er ook een uitgebreide FAQ bij.
In de live week zit een groeps sessie waar je je uitgebreidere vragen kunt insturen en dan zal ik deze in de call beantwoorden.
Wil je meer persoonlijke begeleiding of hulp en coaching bij diepere uitdagingen en verlangens? Kun je een 1:1 sessie aanvragen van 1,5 uur voor 89,- ipv de normale prijs van 129,-

Je hebt een jaar lang toegang tot de video’s en de replay’s van de live calls, deze kun je in die tijd 1, 20 of 100 keer bekijken. De audio oefeningen zijn downloadbaar en kun je dus onbeperkt blijven doen.