Skip links

Podcast: Vrouwelijk genot, seksualiteit en orgasmes

In deze podcast praat ik met Dominique over uitlopende onderwerpen rondom vrouwelijke seksualiteit. Zo bespreken we bijvoorbeeld blokkades die je kunt ervaren bij het voelen van genot, de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke seksualiteit en wat is nou eigenlijk een orgasme? Het is een heerlijk, diepgaand en openhartig gesprek geworden waar ook een aantal persoonlijke ervaringen aan bod komen. Volgens ons een pareltje om naar te luisteren!

Dominique is de oprichtster van haar platform Yugro4 waar ze vrouwen helpt met persoonlijk en spirituele ontwikkeling. Met haar ervaring als holistisch therapeute en openheid om over seks en genot te praten hadden we veel raakvlakken en raakten we niet uitgekletst. Aan het einde somden we nog wat onderwerpen op waar we in die anderhalf uur niet aan toe waren gekomen.
Ik kijk met een glimach terug op dit gesprek en hoop dat het veel vrouwen mag inspireren en motiveren om hun eigen sexual pleasure te claimen en te gaan voor een spetterend seksleven.

Naar deze onderwerpen luister je in de podcast:

  • Mijn persoonlijke verhaal waarom ik sex coach ben geworden.
  • Onze culturele verwachtingen van seks en hoe het ons seksleven beïnvloed
  • Mannen willen je graag genot geven! Zo leer je hen wat je lekker vind.
  • Seksuele heling en schaduwwerk
  • Penis en yoni massage
  • The red fire pussy dragon
  • Wat is een orgasme? Verschillende soorten orgasmes en seksuele energie.
  • Waar begin je als je meer seksueel genot wilt ervaren?
Dat en nog veel meer! Nieuwsgierig geworden?
Je luistert de podcast hier

 

Ben je enthousiast geworden en heb je na het luisteren van deze podcast zoiets van “Fuck yeah! Ik ga het genot ontdekken waarvoor mijn lichaam gemaakt is, ik ben klaar voor seksuele heling, tenenkrullende orgasmes en een seksleven waar de vonken vanaf vliegen!” Dat kan ik me heel goed voorstellen. Vraag dan een gratis sessie met me aan. Dan gaan we kijken wat je nog tegenhoud waardoor je dit nu niet ervaart en ik geef je tips hoe je dit kunt bereiken.
De sessie is online en bestaat uit een coaching gesprek en een verdiepende meditatie, waarna ik je vertel hoe ik je verder zou kunnen helpen. Je vraagt de sessie hier aan.

Volg Dominique en haar podcast hier:
Website Yugro4
Haar Instagram

Leave a comment