Skip links

Yoni Egg Starter Kit

Wanneer gebruik je het ei niet?

I know, I know, het liefst draag je je ei dag in dag uit en sta je te popelen om met de oefeningen te beginnen. Toch zijn er een aantal situaties wanneer je het ei beter niet kunt gebruiken, of wanneer je voorzichtig moet zijn. Gelukkig betekend dat niet dat je je ei helemaal aan de kant hoeft te gooien. Wanneer niet, wanneer wel en wat als je je ei niet kunt of wilt dragen? Je ontdekt het in deze video’s.

Voorzichtig zijn…

Een spiraaltje, SOA’s, vaginale infecties en spanning in je bekkenbodem. Allemaal situaties waar je op moet letten of je je ei correct gebruikt. En we hebben het voor het eerst over luisteren naar je yoni. Want zij kan ook nee zeggen tegen het ei…

Weerstand en emoties

Het yoni ei is een krachtige transformatieve beoefening, en zoals met alles wat verandering met zich mee brangt kan dat een beetje spannend zijn. Wat doe je als er weerstand bovenkomt? En we zijn allemaal mens, soms heb je gewoon geen zin om te oefenen. Maar de dagen worden weken, de weken maanden, en voor je het weet… Deze video zit stampesvol tips voor dat soort situaties.

Wat wil je nu doen?