Skip links

Yonilicious Goddess Temple

Ontdek hoe je seksualiteit je van binnen uit kan laten stralen.

Live workshop, 13 november in Deventer

Ja! Dat wil ik

Wil jij je onweerstaanbaar sexy, verleidelijk en aantrekkelijk voelen? Heeft jouw innerlijke seks godin lang genoeg liggen dutten en wil je haar vol op kunnen beleven?
Ben je nieuwsgierig hoe je meer, langere en intensere orgasmes kunt krijgen? Wil je met volle teugen ongeremd en vol passie van je lijf kunnen genieten?

I’ve got you, sis, welkom bij de Yonilicious Goddess Temple workshop…

Deze workshop is voor jou als…

 • Je hoofd (tijdens seks, maar ook daarbuiten) ontploft met gedachten en je niet kunt voelen wat er in je lijf gebeurt.
 • Je je wel eens afvraagt wat toch het geheim is van die moeiteloos stralende en sensuele vrouwen.
 • Je intuïtief voelt dat seks meer is dan een riedeltje standjes afwerken en nieuwsgierig bent wat er nog meer valt te ontdekken.
 • Je je wel eens gefrustreerd voelt omdat het eeeeuwen lijkt te duren voor je een orgasme krijgt.
 • … En dan zijn ze al die moeite ook nog eens niet waard.
 • Je je weleens opgedroogd, uitgedoofd en onzeker voelt en meer seksueel zelfvertrouwen en passie wilt ervaren.

“De rustgevende, liefdevolle maar krachtige manier van begeleiding zorgt voor diepe en transformerende oefeningen. Lotte neemt je mee op een reis van zelfontdekking, plezier en empowerment!”

Alana, 32 jr, Gouda

Er is iets magisch, bijna betoverend aan een vrouw die alles verwelkomt wat ze is.
Wanneer je voelt dat ze alles van haarzelf lief heeft en omarmt.

Zelfliefde. Niet als een platgeslagen concept in een Facebook meme. Maar liefde voor alles wat ze is. Haar schoonheid te kunnen zien. Haar sensuele lichaam te omarmen. Als wel haar rauwe lust en haar passie.

Maar ook haar schaduwen, haar woede, haar blokkades. Waar ze nog geremd word door oud zeer en haar onzekerheid.

Ze is compleet. Haar levensenergie stroomt zinderend en moeiteloos door haar en voor haar. Haar innerlijke vrijheid, straalt van binnen naar buiten.

De workshop begeleid je om je eigen sensuele magie en schoonheid te ontdekken en te laten stralen. Om vanuit liefde in je vrouwenkracht te staan, met alles wat daarbij hoort. En je vanuit dat magnetisme te verbinden met anderen.

Wat we gaan doen…

Embodiment

Ik neem ik je mee in oefeningen geïnspireerd op tantra, dans, breathwork en meditatie om de wijsheid van je lichaam te laten spreken. We zijn er zo aan gewend om onze fysieke sensaties te onderdrukken en ons hoofd voorrang te geven boven de heerlijkheid van ons lijf. Maar in dat lijf bevindt zich hebt een superpower die je veel meer kunt gaan belichamen.

Pussy Power

In je yoni bevind zich je vrouwelijke intuïtie, je creativiteit en het vermogen om leven te geven. En toch besteden we zo weinig aandacht aan haar. Vandaag mag je yoni ongeremd haar wijsheid spreken. En ik leer je oefeningen voor meer sensitiviteit, gevoel en seksueel plezier! (neem je yoni ei mee!)

Sisterhood

Een veilige plek om je te openen en te voelen, op een manier die bij jou past en voor jou fijn voelt. Je word gedragen en oordeelsvrij gezien in zowel je schaduwen als je schoonheid. Voel je gekoesterd en geliefd door andere vrouwen en ervaar de kracht van sisterhood.

En ook….

 • Sensual yoga en dans – Beweeg je lichaam zoals zij wil bewegen.
 • Orgasmic breathwork – Opent je lichaam en laat je seksuele energie stromen.
 • Swamping – Een techniek om je schaduw en blokkades te omarmen en te helen.
 • Bio energetic shaking – Schud je lijf los en ontlaad stress die zich daar heeft vast gezet.
 • Yoni Ei – voor meer aliveness en gevoel in je yoni (je kunt meedoen zonder ei)
 • Chakra breathing – leer je energie systeem te activeren waardoor je seksuele ervaringen rijker en vervullender worden.
 • Meditatie – Rust in je hoofd en afzakken in je lichaam.
 • En overheerlijke luxe chocola en andere sensuele lekkernijen
Early bird prijs:

69,-

Jaaaaa ik ben er bij

“Wat ik heel mooi vond om te ervaren is dat het meer alomvattend is dan alleen ‘je pussy’ Het gaat over vrouw zijn, in contact met jezelf, en dus ook met je seksualiteit. Ik voelde me na de workshop meer open en kreeg dat ook terug van mensen om me heen.”

Khloé, 38 jr, Hengelo

Je yoni is je inwendige lichtknopje.

Ze heeft de power om jou van binnenuit te laten stralen. Wil jij van uitgedoofd en gesloten naar sensueel, energiek en vurig gaan? Het gevoel hebben dat je leeft en vol op AAN staat? Het is niet voor niks dat ze het in het Engels ‘turn on’ noemen

Ga je met me mee om de extase van je lichaam te ontdekken? Wil je verkennen tot hoeveel pleasure en genot jij in staat bent wat je nooit voor mogelijk had gehouden?

Het leven is te kort om genoegen te nemen met minder.

Dit vonden zij er van…

Liefdevolle aandacht

“Lotte creëert een veilige plek om verlangens en blokkades te onderzoeken, haar liefdevolle aandacht is voelbaar. Ze geeft je alle ruimte om jezelf te kunnen zijn.  Voor als je meer in contact wil komen met je vrouwelijkheid en de verbintenis met jezelf in combinatie met een spirituele touch.”

Ellis, 26jr, Zeist

Ellis, 26jr, Zeist

Sprakenloos…

“Wauw, nog steeds sprakeloos van deze prachtige en intense workshop. Lotte neemt je mee op een reis door je lichaam en geest met een heerlijke rust die ze van nature over zich heeft. De verbinding die zij weet te creeeren tussen vrouwen die elkaar nog nooit ontmoet hebben is wonderlijk.”

Romy, 36 jr, Enschede

Romy, 36 jr, Enschede

Bewuster van verlangen

“Mij persoonlijk heeft het laten voelen hoeveel conditionering er op (vrouwelijke) seksualiteit en verbinding ligt en ik ben me bewuster geworden van het verlangen dit meer te laten stromen. Lotte weet waar ze het over heeft en ik voel me heel vertrouwd bij haar.”

Kyra, 43 jr, Doetinchem

Kyra, 43 jr, Doetinchem

Even voorstellen…

Mijn naam is Lotte en ik ben ook niet als seksgodin ter wereld gekomen, helemaal niet zelfs.

En daarom ben ik er ook zo zeker van dat transformatieve shifts in je seksualiteit heel erg mogelijk zijn, maar ze komen niet vanzelf…

Ik kwam er op mijn 30ste achter dat ik nog geen 10% van mijn seksueel potentieel geleefd had.

Het maakte dat ik me niet heel voelde, en niet vrij durfde te zijn. Inmiddels zijn we vele jaren, opleidingen, workshops en boeken verder.
Ik run een coach praktijk, waar ik nieuwsgierige vrouwen begeleid die hun saaie oppervlakkige seksleven zat, zijn hoe ze weer ongeremd en vol passie kunnen genieten van hun lijf zodat ze de beste orgasmes van hun leven ervaren.

Omdat ik ervaar hoeveel pleasure en wijsheid mijn lichaam me geeft, kan ik haar eindelijk accepteren en liefhebben.
Ik voel me een seksgodin, in bed, alleen, met mijn vriend en buiten de slaapkamer. Niet hoe de buitenwereld het wil zien, maar mijn eigen authentieke seksuele expressie.

Praktische Details

Voor wie?

De workshop is alleen voor vrouwen. Elke vorm van seksuele geaardheid is van harte welkom.

Waar en wanneer?

13 November 2022
11:00 – 17:00
Aanvang om 11:00, we starten om 11:15

Deventer, Locatie makkelijk bereikbaar met OV
Gratis parkerene op 5min loop afstand
Adres ontvang je na aanmelding

Prijs

Early bird: 69,-
Dit is inclusief onbeperkt thee en wat lekkers.
Excl lunch (die we in potluck style zullen delen 🙂

Meld je nu aan voor de early bird prijs van maar…

69,-

Jaaa ik ben er bij!

FAQ

De oefeningen die we met het yoni ei gaan doen is slechts een introductie. Je kunt meedoen zonder zelf een yoni ei te dragen. Ook dan is de oefening heel waardevol en een weldaad voor je bekken bodem spieren.
Op de workshop zijn ook zuivere nefriet jade eieren te koop voor een goedkopere prijs, namelijk 59,- ipv 69,-

Ook wanneer je al wel ervaring hebt met het yoni ei maar ten tijde van de workshop ongesteld of zwanger bent, of vaginale klachten hebt kun je gewoon meedoen zonder ei.

Wanneer je verhinderd word om aanwezig te zijn op de workshop blijft het betaalde bedrag staan als tegoed voor een volgende workshop. Er word geen geld retour gedaan.

De prijs is inclusief BTW

 • Ga naar een van de grote rode aanmeld knoppen
 • Je komt nu op een pagina om je gegevens in te vullen, doe dit nauwkeurig!
 • Je betaald van te voren met IDEAL
 • Zodra het aanmeldproces voltooid is ontvang je een email met bevestiging.
 • Check je spamfolder regelmatig, ook als je al eens een email van me hebt ontvangen in je inbox.
 • Via email word je op de hoogte gehouden van de locatie, wat mee te nemen en verdere info.

Er zijn maximaal 10 plekjes beschikbaar. Wees er dus op tijd bij want vol = vol!

Ben je te laat en wil je toch heeeel graag meedoen? Dan zet ik je op de reservelijst, wanneer er iemand afvalt, breng ik je op de hoogte.

Het betreft kleine lekkernijen en tussendoortjes, niks ingewikkelds met verstopte ingrediënten. Ik hecht zelf veel waarde aan bewuste en onbewerkte voeding.
Alles is vegetarisch en er zijn veganistische opties.
Glutenvrij kan rekening mee gehouden worden, maar bij een ernstige allergische reactie zoals coeliakie, of een streng specifiek dieet, neem dan zelf iets mee.

De workshop is niet naakt, bevat geen seksuele handeling(en), en het is voor geen enkele oefeningen nodig om je te ontkleden.
Voor de oefeningen met het yoni ei draag je een sarong om je middel zodat je makkelijk toegang hebt tot je yoni en de ruimte word op een manier benut dat een ieder dit discreet kan doen.

Dat gezegd hebbende, de locatie staat naaktheid toe. Voelt het voor jou bevrijdend om je te ontkleden en is dit niet afleidend of aanstootgevend voor de kleine groep waar we mee zijn, kan dit overlegd worden.

Eigen grenzen, consent, en het vermijden van groepsdruk worden in een hoog vaandel gehouden.

Stuur een email naar Lotte@SheSenses.nl of stuur een bericht via dit contact formulier. Vermeld er duidelijk bij om welke workshop en datum het gaat.