Skip links

FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder een selectie van de meeste gestelde vragen.

Alle coaching sessies vinden online plaats. Ik zie dat bij dit werk als groot voordeel omdat je dan altijd in je eigen veilige en comfortabele ruimte bent om te ontdekken en te onderzoeken. We kunnen de privacy helemaal naar jouw behoefte aanpassen en je kunt je volledig ontspannen op je eigen plek. Daarnaast hoef je niet naar huis te rijden dus heb je alle tijd om in stilte de sessie te integreren en na te voelen.

Dit is transformatief werk voor vrouwen die echt klaar zijn voor verandering in hun seksualiteit, die er volledig voor willen gaan en de verantwoordelijkheid nemen voor hun leven en de resultaten. Het is niks voor jou als je op zoek bent naar een quick fix of liever niet de diepte in wilt. Dat is okay, maar dan ben ik niet jouw coach.

De beste manier om het uit te vinden is om het applicatie formulier in te vullen en een gratis intake call te boeken. Dit is geheel vrijblijvend!

Ik werk alleen met degene waarvan ik zelf geloof dat ze er voor open staan en klaar zijn voor dit werk zodat de resultaten optimaal zijn. Komt er in onze intake naar voren dat je meer voordeel haalt uit ander werk, als je wil help ik je dan zoeken naar een voor jou geschikte coach of therapeut.

Als je klaar bent om JA te zeggen tegen je seksualiteit en bereid bent ALL IN te gaan, dan nodig ik je van harte uit voor een gratis intake call.

De sessies worden zo afgestemd dat jij je optimaal veilig en comfortabel voelt. Dit zijn ten slotte de ultieme sleutels tot het ontwaken en bevrijden van je seksualiteit!
Dit is een voorbeeld van hoe een sessie zou kunnen verlopen: We bespreken jouw situatie en wat je intentie is voor deze sessie en wanneer we starten met de oefening voelen we samen wat goed is in dat moment.

Wil je je ontkleden en is de oefening seksueel dan zet je je camera uit, we kunnen er zelfs voor kiezen om (gedeeltelijk) jouw microfoon uit te zetten als dit jou helpt er dieper in te duiken. We kunnen de oefening ook doen zonder seksueel aspect of zelfs je ei in te brengen. Ik leid je door de oefeningen en daarna krijg je deze als homeplay mee om tussen de sessies door te doen.

Maar misschien is het voor jou wel heel helend en bevrijdend om gezien te worden in je pleasure en een turn on? Omdat we de sessie online doen via zoom, neem ik echter geen enkel risico met naaktheid. Je kunt natuurlijk wel je camera aan laten en je lichaam toedekken met een dekentje.

Kortom, we passen de sessies zo aan dat deze het meest passend en is en overeenkomt met jouw proces.

Het jade ei is onderdeel van het programma. Je ontvangt hem nieuw in verpakking, je zou hem cadeau kunnen geven aan een vriendin, of als reserve kunnen houden.
Ik twijfel of een jade ei size medium wel geschikt is voor mij.

Maat M is geschikt voor de meeste vrouwen. Pijn bij het vrijen of een strak gevoel in de vagina zijn namelijk vaak het gevolg van verkramping en spanning in de bekkenbodem spieren. Wat niet hetzelfde is als sterke krachtige spieren maar juist van zwakke ongetrainde spieren.

Wanneer je een zwakke bekkenbodem hebt, bijvoorbeeld omdat je urineverlies ervaart of je al eerder een eitje hebt gedragen die er uit floept, hoeft een groter ei niet te betekenen dat je hem gemakkelijker in houd. Grotere eieren zijn ook zwaarder en daardoor niet makkelijker in te houden. Bovendien doen we veel van de oefeningen liggend en zijn er specifieke methodes om de spieren te trainen.
Mocht je desondanks toch liever een andere maat willen, geef dit dan aan in het gratis intake gesprek en dan bekijken we samen wat voor jouw situatie het meest geschikt is.

Het yoni ei doet wonderen voor je lichaam en seksualiteit en is daarom een groot onderdeel van deze coaching. ****Ik moedig je aan om het te integreren in je leven. Wanneer het je nu nog tegenstaat maar je wel nieuwsgierig bent, gaan we daar in de coaching sessies op zoek naar eventuele blokkades, geheel op jouw eigen tempo. Het is in dat geval mogelijk om de yoni ei sessies aan te passen naar meer ondersteunende oefeningen.

Orgasmic Life draait in de kern om het yoni ei en ik ben zelf ontzettend gepassioneerd over het werken hiermee. Ik doe niets liever dan deze kennis over te dragen. Het is mijn manier van coaching. Wil je echter helemaal geen gebruik maken van het yoni ei, dan raad ik je aan een andere coach te zoeken.

Als je zwanger bent, mag het ei helemaal niet gebruikt worden. Het jade ei is wel een prachtige tool om te helen na de bevalling. Ik raad je aan om daarna te starten met Orgasmic Life, en je nu alvast in te lezen op alle blogs op de website. Zodra de dokter zegt dat je weer penetratie seks mag hebben, en dit voelt goed in jouw lichaam, kun je ook het yoni ei weer gebruiken.

Ja, Orgasmic Life is ook te betalen in drie maandelijkse termijnen van 447,-

Een coaching sessie duurt 1,5 uur. Je kunt deze wekelijks of om de week inboeken. Ik raad aan om voor en na de sessies voldoende tijd in te plannen om je voor te bereiden en alles even te laten inzinken, te kunnen rusten of te journallen. Dit om maximale integratie te garanderen.

De homeplay oefeningen die je krijgt duren tussen de 20 en 30 minuten, en ik adviseer je om deze minstens 3 keer per week te doen. Maar zoals altijd geldt: hoe meer je oefent, des te meer en sneller resultaat je zult merken!

De bonus groepslessen zijn van 19:30 tot 20:30 op de donderdagavond en daar heb je 6 maanden toegang toe. The yoni egg starter kit bevat in totaal …. uur aan video.
Het liefst vat ik dit programma niet in tijd samen. Sacred Sexuality is een lifestyle. Je gaat merken dat je er 24/7 mee bezig bent, bewust of onbewust. Je doet je yoni squeezes tijdens het tandenpoetsen en probeert een adem techniek tijdens seks met je lief. Je integreert het meer en meer in je systeem tot het niet langer als ’tijd kosten’ voelt, maar een onderdeel is van je leven.

Kleine grote lettertjes: De 8 sessies dienen opgenomen te zijn binnen 6 maanden na de eerste sessie. Je krijgt herinnering mailtjes, maar het inboeken van de sessies is jouw verantwoordelijkheid, alles wat niet binnen zes maanden is ingeboekt komt te vervallen. (misschien kleine kleine lettertjes met buitengewone omstandigheden? Overleden persoon, etc etc.. Luiheid snap ik, maar soms kan iemand echt niet anders)