Skip links

Yoni ei

Als eerste presenteer ik trots de absolute hoofdrol van dit traject: het yoni ei!

Het yoni ei is een ei-vormige edelsteen die bedoeld is om in je vagina te dragen of er oefeningen mee te doen. Werken met een yoni ei is een Taoïstische beoefening die al duizenden jaren oud is. In het oude Chinese rijk werd het gebruikt door de edele vrouwen om hun levensenergie te bewaren waardoor ze gezonder werden, er jonger uit gingen zien en langer leefden. Oefenen met het het yoni ei kan je helpen om die seksuele energie te bewaren en in te zetten voor wat jij wilt creëren in je leven. Zoals tenenkrullende orgasmes, verbinding met je lichaam, heling van oud zeer of gezondheidsklachten en meer zelfliefde en spiritualiteit.

Emotionele voordelen: Je voelt je meer gegronder waardoor je minder heftige emotionele rollercoasters hebt gedurende je cyclus. Het ei kan je bijstaan in de heling van seksuele blokkades en trauma. Het versterkt je zelfvertrouwen, gevoel van zelfliefde en compassie. Je bent bewuster aanwezig in je lichaam waardoor het rustiger wordt in je hoofd en je je meer verbonden voelt met jezelf, je geliefde en je leven.

Fysieke voordelen

Meer dan de helft van de vrouwen krijgt na haar 40ste te maken met bekkenbodemklachten. Vaak onderschatten we het effect daarvan op ons leven. Het yoni ei kan urineverlies, verzakking en een slechte houding verminderen en voorkomen. Het kan verlichting bieden bij zware menstruaties en je helpen herstellen na een bevalling. Het stimuleert de doorbloeding van je vagina en maakt je vochtiger tijdens seks.

Seksuele voordelen

Ga spelen met je seksuele energie waardoor je vaker opgewonden raakt en meer zin krijgt in seks. Het yoni ei wekt de zenuwuiteinden in je vagina tot leven, waardoor je meer genot voelt en meer, betere en intensere orgasmes ervaart. Ontdek nieuwe yummy plekjes van je vulva en vagina. Het versterkt je vagina spieren, waarmee je niet alleen jezelf maar ook je (mannelijke) geliefde meer genot schenkt dan ooit tevoren.