Ontdek je passie, de beste orgasmes,
intens genot en meer met het yoni ei!

Ontdek je passie, de beste orgasmes, intens genot en meer met het yoni ei!

Klik hier om je gelijk aan te melden

So, ladies, als er een pil zou zijn die alle seksuele struggles van vrouwen zou verhelpen, hoeveel zou dat dan waard zijn? Die er voor zou zorgen dat je niet telkens in je hoofd zit tijdens seks, die je orgasmes mind blowing zou maken, die de sensitiviteit in je vagina vergroot, je passie en libido zou aanwakkeren en die je meer verbinding en liefde zou laten voelen naar je eigen lichaam?
Zonder bijwerkingen!

De grap is, het is geen pil maar een ei….

Het yoni ei is een duizenden jaren oude holistische seksuele beoefening uit het oude China waar het alleen voorbestemd was voor vrouwen van adel. De taoïsten kenden de geheime superpowers van dit kleine eitje met grootse resultaten.

Zomaar een greep uit de trucendoos (yep, she said it) van de yoni egg

 • Ontwaakt een nieuwe bron van energie, je passie en je libido
 • Verminderd PMS symptomen en zware menstruatie
 • Helpt bij de heling van seksuele schaamte en trauma
 • Leert je lichaam meer liefhebben en vergroot je zelfvertrouwen
 • Wekt de zenuwuiteinden in je vagina tot leven en geeft je meer, betere en intensere orgasmes.
 • Versnelt herstel na een bevalling en versterkt je vagina spieren
 • Maak je (mannelijke) partner helemaal gek, en schenk hem meer genot dan ooit tevoren.
 • Voorkomt en verbeterd incontinentie en urineverlies.

Helaas leven er nog zo veel vrouwen disconnected van hun yoni’s, voelen zelden en somigen zelfs nooit volledige orgastche vreugde en bevrediging na self pleasure of seks.

Sommige vrouwen lijden onder urineverlies, vaginale droogte, emotionele rollercoasters tijdens pms, menstruatiekrampen etc. waardoor ze hun zelfvertrouwen, sexyness en vonk langzaamaan verliezen.

De meesten weten niet hoe ze de situatie kunnen keren en geven op, nemen aan dat sensueel plezier en orgastische vreugde gewoon niet aan hen is besteed. Als een bloem die langzaam verwelkt.

Dit hoeft niet zo te zijn. You can heal your body from the inside out. Letterlijk.

De meeste vrouwen gaan door het leven zonder ooit te ervaren tot hoeveel genot en pleasure hun lichaam aan staat is.

Ontwaak je sensualiteit, je orgastisch vermogen en aliveness met het yoni ei.

Maar gaan we dan in een kringetje met zijn allen masturberen? Of zelfs elkaar…

Nee. Sterker nog, de hele workshop bevat geen seksuele handelingen.

Ik neem ik je mee in zachte oefeningen geïnspireerd op yoga, dans, ademhaling en meditatie om je sensualiteit meer te belichamen. En je krijgt praktische tips hoe je meer pleasure, intimiteit en passie kunt ervaren. In en buiten de slaapkamer.

Beweging

Ik bied je een veilige plek om je te openen, om te voelen en je lichaam te bewegen en te koesteren, op een manier die bij jou past en voor jou fijn voelt. Samen met andere vrouwen.

Pussy Power

Oefeningen voor je bekkengebied waar je vrouwelijke intuitie, creativiteit en levensenergie verstopt zit. Voor soepele en sterkere vaginaspieren met meer gevoel en plezier.

Ontspanning

Rust in je hoofd en je lichaam voelen, emoties laten stromen en kunnen loslaten. Afzakken in ontspanning en liefde voor jezelf en je lijf.

Na afloop van de workhop

 • Weet je wat het jade ei voor jou kan betekenen en heb je nieuwe skills om dat in de praktijk te brengen.
 • Krijg je een begeleide audio oefening om thuis mee aan de slag te gaan.
 • Heeft je orgastisch potentieel een flinke boost gekregen.
 • Kun je bewuster genieten van alle verrukkingen van je lichaam.
 • Heb je rust in je hoofd en voel je leven in je lijf.
 • Heb je de eerste stap gezet om (solo)seks de mind blowing, orgastische en spirituele ervaring te maken die het kan zijn.

Hier alvast een sneak peak...

Toch nog spannend? Kijk een van deze video’s om je een idee te geven wat je kunt verwachten. Of doe eens gek, kijk ze allebei 😉

Wat je krijgt...

Om je ervaring zo positief mogelijk te maken en je te inspireren om je yoni ei oefening voort te zetten in je dagelijks leven heb ik wat extra’s toegevoegd. Naast een heerlijke middag krijg je ook nog:

Een pussypower workout audio

Een instructievideo. Na het ontvangen van de betaling krijg je een video die je uitlegt waar je het beste een yoni eitje kan aanschaffen en waar je op moet letten. Hoewel we er in de workshop ook op in gaan vertel ik je ook vast hoe je je eitje aan een touwtje rijgt, inbrengt en hoe je hem schoonhoud. Zodat je alvast kunt experimenteren voor de workshop begint.

Een begeleide audio oefening van het yoni ei om je practice thuis voort te zetten. Ken je dat? Je komt enthousiast van een wprkshop vandaan met het voornamen om dit elke dag te blijven doen en binnen een week zit je weer in je dagelijkse patroon. Na de workshop krijg je een audio toegestuurd met een yoni ei oefening zodat je thuis kunt blijven oefenen!

Korting op mijn 6 weekse Orgazmic Life programma. Hij is nu nog in de maak maar 3 mei is de lancering en mag je met korting instappen in deze online training om je seksualiteit en je orgasmes een superboost te geven! Vol super juicy practices als de boobilicious breastmassage, five senses play, pussypower workouts, een hele module over het yoni egg en nog veel meer!

Meld je hier aan

Even voorstellen...

Hey, ik ben Lotte en seksualiteit heeft me altijd al gefascineerd.

Dat gevoel dat er ‘meer’ is. Voorbij de oppervlakkige tips, meer dan een riedeltje standjes afwerken. Een doorgang naar ontwikkeling, groei, en spiritualiteit.

Met mijn bedrijf SheSenses inspireer ik vrouwen om weer te genieten van hun lichaam en sensualiteit zodat ze zich lekkerder en zekerder in hun vel voelen en hun (seks)leven weer sprankelt van passie, intimiteit en plezier!

Praktische informatie

Voor wie?

De workshop is alleen voor vrouwen. Elke vorm van seksuele geaardheid is van harte welkom.

Waar en wanneer?

Ivm corona worden er momenteel geen workshops gegeven. Wil je op de oogte gehouden worden wanneer we weer van start gaan? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

Frequently Asked Questions

Een yoni ei is niet bij de prijs inbegrepen en worden ook niet verkocht op de workshop. Hoewel je het meeste uit de dag zult halen met het yoni ei zijn alle oefeningen ook prima te volgen zonder ei. Wanneer je bijvoorbeeld eerst eens wilt kijken of het iets voor je is ben je van harte welkom om mee t doen zonder ei.

Na aanmelding ontvang je een instructievideo met tips waar je op moet letten als je er zelf eentje wil aanschaffen.

Nee, er is geen onderzoek naar de effecten van het yoni ei op zwangerschap maar ik zou altijd adviseren om het zekere voor het onzekere te nemen en het ie niet te gebruiken. De workshop is ook prima te volgen zonder ei en na je bevalling kan de geleerde oefeningen je enorm helpen met het herstel, versterken van de vaginaspieren en je libido en sexyness weer terug krijgen als kersverse mamma.

Ook als je van plan bent binnenkort zwanger te worden bereid oefenen met het yoni ei je voor op een prettigere bevalling.

Een spiraaltje (zowel hormoon al koper) word geplaatst om veilig penetratie seks te kunnen hebben. Het inbrengen van een yoni ei is niet zo veel anders en geeft een veel rustigere beweging.

Ik raad wel aan om een ei te kiezen waarbij het gaatje door het dunne uiteinde van het ei is geboord en niet in de lengte (je gebruikt het ei met de bolle kant naar boven). In dat geval is er een risico dat het draad verstrikt raakt met het uiteinde van het spiraaltje.

Er is veel tegenstrijdige informatie te vinden over dit onderwerp. Volg hierbij je eigen intuïtie en verantwoordelijkheid.

Nee. Je vaginale kanaal van 8-12cm lang word afgesloten door de baarmoedermond met een minuscuul gaatje, net groot genoeg om bloed en sperma door te laten.

Bovendien rijgen we een touwtje door het ei zodat je, wanneer je nog niet zo ervaren bent om hem er zelf uit te drukken, zo weer uit kunt trekken.

Na het aanmelden en ontvangen van de betaling krijg je een instructievideo toegestuurd om je te helpen bij het kiezen van een ei wat voor jou geschikt is.

Het yoni ei is een holistische tool met resultaten in en buiten de slaapkamer. Het kan je meer energie geven en een rustigere geest in het dagelijks leven, meer creativiteit en inspiratie bieden, bekkenproblemen helpen voorkomen. Er is een gigantisch scala een nieuwe orgasmes die nog te ontdekken zijn, er valt altijd iets te leren 😉

Meld je hier aan