Pussy Power

Live Immersion

Ontdek hoe je seksualiteit je van binnen uit kan laten stralen

Klik hier om je gelijk aan te melden

Wil jij je onweerstaanbaar sexy, verleidelijk en aantrekkelijk voelen? Wil je met volle teugen, ongeremd en vol passie van je vrouwenlijf genieten? Ben je nieuwsgierig hoe je meer, langere en intensere orgasmes kunt krijgen? Heeft jouw inner sensual goddess lang genoeg liggen dutten en heb je zin om haar vol op te kunnen beleven?

I’ve got you, sister. Welkom bij de PussyPower live immersion…

Deze workshop is voor jou als:

  • Jij van uitgedoofd en gesloten naar sensueel, magnetisch en vurig wil gaan?
  • Jouw hoofd soms ontploft van gedachten en je weer wilt voelen wat er in je lijf gebeurt
  • Jij het gevoel wil hebben dat je leeft en vol op AAN staat.
  • Moeite hebt met je grenzen, verlangens en behoeftes voelen en daar meer zekerheid in wil.
  • Je je energieker wilt voelen, lekkerder in je vel wilt zitten en liever wilt zijn voor je lijf.

“Wat ik heel mooi vond om te ervaren is dat het meer alomvattend is dan alleen ‘je pussy’ Het gaat over vrouw zijn, in contact met jezelf, en dus ook met je seksualiteit. Ik voelde me na de workshop meer open en kreeg dat ook terug van mensen om me heen.”

Khloé, Hengelo

Wacht niet tot een verbijsterend seksleven en verrukkelijke orgasmes op magische wijze in je schoot vallen. Claim your power. Own your pleasure. Je bent het waard. Het is je geboorterecht als vrouw. Als mens. Je seksualiteit is van jou, en van jou alleen. En ze het ligt te wachten om ontdekt, verkend en beleefd te worden.

We zijn er zo aan gewend om onze fysieke sensaties te onderdrukken, in deze mannelijke niet-lullen-maar-poetsen wereld krijgt ons hoofd de voorrang boven de heerlijkheid van ons lijf.

Maar in dat lijf bevind zich hebt een superpower die je veel meer mag gaan belichamen. PussyPower!

Je pussy is je inwendige lichtknopje.

Ze heeft de power om jou van binnenuit te laten stralen. Wil jij van uitgedoofd en gesloten naar sensueel, energiek en vurig gaan. Het gevoel hebben dat je leeft en vol op AAN staat? Het is niet voor niks dat ze het in het Engels ‘turn on’ noemen 😉

Ga je met me mee om de extase van je lichaam te ontdekken? Wil je verkennen tot hoeveel pleasure en genot jij in staat bent wat je nooit voor mogelijk had gehouden?

Het leven is te kort om genoegen te nemen met minder.

Maar gaan we dan in een kringetje met zijn allen masturberen? Of zelfs elkaar…

Nee. Sterker nog, de hele workshop bevat geen seksuele handelingen.

Ik neem ik je mee in zachte oefeningen geïnspireerd op yoga, dans, ademhaling en meditatie om je sensualiteit meer te belichamen. En je krijgt praktische tips hoe je meer pleasure, intimiteit en passie kunt ervaren. In en buiten de slaapkamer.

Beweging

Ik bied je een veilige plek om je te openen, om te voelen en je lichaam te bewegen en te koesteren, op een manier die bij jou past en voor jou fijn voelt. Samen met andere vrouwen.

Pussy Power

Oefeningen voor je bekkengebied waar je vrouwelijke intuitie, creativiteit en levensenergie verstopt zit. Voor soepele en sterkere vaginaspieren met meer gevoel en plezier.

Ontspanning

Rust in je hoofd en je lichaam voelen, emoties laten stromen en kunnen loslaten. Afzakken in ontspanning en liefde voor jezelf en je lijf.

Na afloop van de workshop…

  • Heeft je orgastisch potentieel een flinke boost gekregen.
  • Kun je bewuster genieten van alle verrukkingen van je lichaam.
  • Heb je rust in je hoofd en voel je leven in je lijf.
  • Zweef je naar huis op een wolk van knuffelhormonen.
  • Heb je de eerste stap gezet om (solo)seks de mind blowing, orgastische en spirituele ervaring te maken die het kan zijn.

“Wauw, nog steeds sprakeloos van de prachtige en intense workshop PussyPower. Lotte neemt je mee op een reis door je lichaam en geest met een heerlijke rust die ze van nature over zich heeft. De verbinding die zij weet te creeeren tussen vrouwen die elkaar nog nooit ontmoet hebben is wonderlijk.”

Ellis, Enschede

Hier alvast een sneak peak...

Toch nog spannend? Kijk een van deze video’s om je een idee te geven wat je kunt verwachten. Of doe eens gek, kijk ze allebei 😉

Even voorstellen…

Hey, ik ben Lotte en seksualiteit heeft me altijd al gefascineerd.

Dat gevoel dat er ‘meer’ is. Voorbij de oppervlakkige tips, meer dan een riedeltje standjes afwerken. Een doorgang naar ontwikkeling, groei, en spiritualiteit.

Met mijn bedrijf SheSenses inspireer ik vrouwen om weer te genieten van hun lichaam en sensualiteit zodat ze zich lekkerder en zekerder in hun vel voelen en hun (seks)leven weer sprankelt van passie, intimiteit en plezier!

Praktische informatie

Voor wie?

De workshop is alleen voor vrouwen. Elke vorm van seksuele geaardheid is van harte welkom.

Waar en wanneer?

Ivm met corona worden er momenteel geen workshops gegeven. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we weer van start gaan? Vul dan hieronder je email adres in.

“Mij persoonlijk heeft het laten voelen hoeveel conditionering er op (vrouwelijke) seksualiteit en verbinding ligt en ik ben me bewuster geworden van het verlangen dit meer te laten stromen. Lotte weet waar ze het over heeft en ik voel me heel vertrouwd bij haar.”

Kyra, Hengelo

Meld je hier aan

Giving Back…

Van elke verkochte workshop word er 1,- geschonken aan The Desert Flower Foundation.

Elke 11 seconden word er in de wereld een jong meisje verminkt door het afsnijden van haar clitoris en delen van haar vulva. Dit zodat haar toekomstige echtgenoot er zeker van kan zijn dat zij ‘rein’ blijft tot de huwelijksnacht…

Door de onhygiënische procedure in (grotendeels) derde wereld landen sterft een derde van de slachtoffers. De rest van hen houd er een leven lang aan lichamelijk en psychisch trauma aan over.

The Desert Flower Foundation is de stichting van Warris Dirie waarmee zij zich inzet tegen vrouwen besnijdenis.

Lees meer op: www.desertflowerfoundation.org