Epic Intimacy

for Couples

Je bent gek op elkaar!

No doubt about that. Of de vonken er nou vanaf vliegen of dat de spanning wel een boost kan gebruiken; Je bent nieuwsgierig naar wat er nog meer te ontdekken valt in seksualiteit.

Meer vervulling, meer diepgang, meer genot? Hoe kun je die intieme verbinding vaker tot stand brengen? Dat willen jullie, maar in de praktijk komt het er niet van…  en waar moet je eigenlijk beginnen?

Herken je dit?

 • Op zoek naar meer vervulling in je seksleven experimenteren jullie er op los, superleuk, maar je mist ‘iets’.
 • Of is de seks juist wat oppervlakkig en routinematig geworden, en loop je wel eens met een ‘is dit het nou?’ gevoel?
 • Je vind het lastig om uit je hoofd, in je lichaam te komen.
 • Je bent snel afgeleid, en hebt soms het gevoel dat je partner er ook niet helemaal met zijn/haar hoofd bij is.
 • Jullie willen graag de relatie verdiepen maar het lijkt er nooit echt van te komen.
 • En in alle eerlijkheid, eigenlijk weet je ook niet zo goed hoe…
 • Je mist de passie, spannend en intimiteit, of je bent bang dat dit later weg zal vallen.

Liefde, seks en intimiteit zijn toch een van de mooiste dingen in ons leven.

Ze hebben een immens grote invloed op ons geluksgevoel. Ons lichaam verlangt net zo onschuldig en natuurlijk naar contact en verbinding als naar water en lucht.

Toch is de aandacht die we daar aan besteden maar heel klein. Is het niet vreemd dat we zo weinig weten over dat wat ons het aller gelukkigst maakt? Dat we vaak de kennis en de tools missen om juist dat gedeelte leuk, spannend en vervullend te houden?

Verlang jij naar...

 • Een diepere verbinding en connectie met je partner?
 • Meer intieme quality time voor jullie beiden?
 • Met volle teugen van je lijf kunnen genieten en ontdekken hoeveel plezier het je kan geven?
 • Jullie seksleven naar een hoger niveau te tillen?
 • Vaker oprechte aandacht van je geliefde, en het toe kunnen laten van die aandacht?
 • Meer passie, intimiteit en plezier? Niet alleen tijdens seks, maar in je hele leven?

Dat is niet alleen mogelijk, het is zelfs vrij simpel! In de workshop Epic Intimacy ga ik je daar een voorproefje van geven.

Ervan uitgaand dat de liefde tussen jullie wel snor zit word de middag gebouwd op 3 andere pilaren die naar een gepassioneerder, vervullender en liefdevoller seksleven zullen leiden:

Zelf kennis

Zelf lekker in je vel zitten, zin hebben in het leven, genieten van alles om je heen. Niet in je hoofd blijven piekeren maar in je lichaam afdalen om te voelen wat daar gebeurd. Bewust zijn van je eigen behoeftes en verlangens, en daar van durven genieten. Dat maakt je waanzinnig aantrekkelijk voor anderen, en met name voor je lover. Eerst liefdevoller contact met jezelf, om van daaruit de ander te kunnen verwelkomen.

Ontdekken

Tantra, Kama Sutra, seksuologie, Taoïsme… allemaal stromingen die een visie hebben op hoe we dichter tot elkaar kunnen komen. Maar dat is nogal een ver van je bed show, dat snap ik. Desondanks bevatten ze wel een aantal juweeltjes die je relatie kunnen boosten. Lekker nuchter en toegankelijk gaan we verkennen wat dit voor jullie kan betekenen, en hoe het makkelijk toepasbaar is in het dagelijks leven.

Let's talk...Baby

Alhoewel we dat soms graag zouden willen is onze partner geen helderziende. Vragen wat je wilt of zeggen wat je lekker vind zou de ander het gevoel kunnen geven dat hij/zij niet goed genoeg is. Wat nou als je de tools had om jezelf schaamteloos uit te kunnen drukken, met wederzijds begrip van je partner en dat deze ook met volle aandacht naar je zou luisteren?

Na afloop van de workshop…

 • Heb je meer begrip en aandacht voor elkaars wensen en grenzen.
 • Heeft je libido een flinke boost gekregen.
 • Kun je bewuster genieten van je eigen en elkaars lichaam.
 • Heb je rust in je hoofd en voel je leven in je lijf.
 • Of heb je op zijn minst een heerlijke ontspannende dag gehad met degene waar je van houd.
 • Voel je de verbinding met jezelf, en van daaruit met je geliefde.
 • Hebben jullie de eerste stap gezet om seks de mind blowing, orgastische en spirituele ervaring te maken die het kan zijn.

Leer je dat in één workshop? Nee, maar ik kan jullie wel een voor proefje geven, je de juiste kant opsturen en veel leuks geven om mee te oefenen.

Een heerlijk avondje ontspanning met je partner, Echt samen. Niet samen als in, samen netflixen, samen naar een feestje, samen afwassen. Echte quality time met alle aandacht voor elkaar.

Even voorstellen…

Hey, ik ben Lotte en seksualiteit heeft me altijd al gefascineerd.

Dat gevoel dat er ‘meer’ is. Voorbij de oppervlakkige tips, meer dan een riedeltje standjes afwerken. Een doorgang naar ontwikkeling, groei, en spiritualiteit.

Met mijn bedrijf SheSenses inspireer ik vrouwen met die na een vrijpartij achterblijven met een ‘is dit het nou?’ gevoel om weer te genieten van hun lichaam en sensualiteit zodat ze zich lekkerder en zekerder in hun vel voelen en hun (seks)leven weer sprankelt van passie, intimiteit en plezier!

Deze workshop geef ik samen met mijn lief, Lucas <3

Toch nog spannend? Hier vast een sneak peak…

Maak je geen zorgen, dit word geen sleazy seksles met vibrator tips of waar we nieuwe standjes op elkaar gaan proberen.
Op deze avond worden géén seksuele handelingen uitgevoerd, noch getolereerd (op straffe van verwijdering).

Intimiteit begint namelijk  al ver voordat jullie het bed in duiken. Het start met meer verdieping en bewustzijn, je lijf voelen, jezelf respecteren, verbinding en aandacht. We gaan verder dan seksuologische feitjes, dieper dan anatomische greepjes en kneepjes. Dus als je liever aftrekles wilt kun je je nu nog bedenken

Verwacht oefeningen als ademwerk, beweging en meditatie. Vanuit contact met jezelf kun je beter contact maken met de ander door middel van aanraking, massage en communicatie oefeningen. Een fijne makkelijke practice waar je ook thuis veel aan zult hebben.

Reken op leuke, (ont)spannende en verdiepende ervaringen, maar laat je vooral verassen.

In m’n blootje?

Dat mag, het hoeft niet. Kies wat voor jou het fijnst voelt.
We gaan wel masseren en daarvoor is het praktisch om jezelf gedeeltelijk te ontkleden. Je bent vrij om daarin de voor jou best voelende keuze te maken. De technieken zijn ook prima te leren over stof heen.

Voor wie?

De workshop is gericht op koppels maar kan ook heel waardevol zijn voor singles die hun aantrekkingskracht willen vergroten en hun seksualiteit willen verkennen.
Als single dien je wel een gelegenheidspartner/vriend(in)/scharrel mee te nemen om de oefeningen mee te doen. Het is wel prettig als jullie vertrouwd zijn met aanraking.

Elke vorm van seksuele geaardheid is van harte welkom.

Waar en wanneer?

Ivm corona worden er momenteel geen workshops gegeven. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we weer van start gaan? Laat dan hier je email adres achter:

Giving Back…

Van elke verkochte workshop word er 1,- geschonken aan The Desert Flower Foundation.

Elke 11 seconden word er in de wereld een jong meisje verminkt door het afsnijden van haar clitoris en delen van haar vulva. Dit zodat haar toekomstige echtgenoot er zeker van kan zijn dat zij ‘rein’ blijft tot de huwelijksnacht…

Door de onhygiënische procedure in (grotendeels) derde wereld landen sterft een derde van de slachtoffers. De rest van hen houd er een leven lang aan lichamelijk en psychisch trauma aan over.

The Desert Flower Foundation is de stichting van Warris Dirie waarmee zij zich inzet tegen vrouwen besnijdenis.

Lees meer op: www.desertflowerfoundation.org