Pleasure Positive Pussy Podcast

Vrouwelijke seksualiteit, vaginale massage en seksuele energie met Mirjam Irene

Mirjam Irene is bewuste seksualiteits coach voor vrouwen en de oprichtster van de Sexual Libaration Intensive. Ze helpt je om je weer te laten stralen en je onweerstaanbaar aantrekkelijk en magnetisch te voelen als vrouw. “Pussy is a Powerhouse!” Na het luisteren van de podcast snap je waarom en hoe je zelf ook aan de slag kunt met de goudmijn aan energie die zich in onze vagina bevind.

Klik hier om te luisteren

Endometriose, pijn bij het vrijen en zelf acceptatie Charissa

Een heel gezellig, leuk en openhartig gesprek met mijn vriendin Charissa en tevens lifestyle coach voor vrouwen met endometriose.
We hebben het onder andere over haar ervaringen met endo, hoe zij op een natuurlijke wijze van haar klachten af kwam, de menstruatiecyclus, pijn bij het vrijen en hoe acceptatie haar geholpen heeft. Veel luisterplezier!

Hoe word je een Godin tussen de lakens? Met Teersa van Weezel

Hoe voel je je sexier? Wat te doen als je de boodschappenlijstjes maar niet uit je hoofd krijgt? Hoe tune je in op je vrouwelijke creatiekracht?
Ik besprak het met Teersa van Wezel, Godin tussen de lakens, in de nieuwste Pleasure Positive Pussy Podcast.

Klik hier om te luisteren

Pleasure Positive Pussy Podcast Introductie met Lotte

De allereerste Pleasure Positive Pussy podcast is een feit! Yes! Een introductie waarin ik mezelf voorstel en je meeneem in de reden van de naam van deze podcast. Waarom pleasure positive zo belangrijk is en waarom ik pussy gewoon een heerlijk woord vind.

Klik hier om te luisteren

My 5 sexy secrets to orgasmic bliss.

De meest effectieve tools die ik gebruikte om mijn seksualiteit te verkennen en van gesloten, verkrampt en verlegen naar open, vrouwelijk en AAN te gaan vertel ik je in mij gratis video serie:

My 5 Sexy Secrets to Orgasmic Bliss

Vraag gratis mijn video serie aan!