Skip links

Take your business to the next level.

Hub IT allows your business and technology computers to store, transmit and analyze.

Explore hub

Hotline: (733) 860-2906

Fascinatie

Zolang ik me kan herinneren heb ik een sluimerende fascinatie voor seksualiteit. Dat brandende gevoel dat er ‘meer’ is. Nadat ik een tijd met veel plezier als voedingscoach had gewerkt voelde het niet langer meer als passie.

Het tantrisch vuur wel te verstaan.

Ik wilde weten hoe ik full body orgasmes kon krijgen waar je hele lijf uren lang tintelt en vibreert van de opgebouwde energie, hoe je seksuele schaamte en trauma heelt en integreert, hoe ervaar je zelfliefde, hoe seks een doorgang is naar spiritualiteit, hoe je je seksuele energie inzet als creatiekracht en hoe je diepe intimiteit ervaart met de persoon waar ik van houd. Al die antwoorden vond ik niet in de media, in porno of in de damesbladen. Zelfs niet in de seksologische boeken die ik heb verslonden. Ik vond de antwoorden wel in holistische zienswijzen zoals Tantra en het Taoïsme.

Spirituele inslag

Als klap op de vuurpijl volgde ik de intensieve opleiding aan het Tantric Institute for Integrated Sexuality die die spirituele inslag combineert met moderne coaching en neurobiologie. Een studie naar mijn hart. Ik kreeg er plezier in de vertaalslag te maken voor de moderne vrouw voor wie dit allemaal nog een ver van haar bed show is.

Mateloos genieten

Ik mijn lichaam leer kennen, mezelf toestemming geef om mateloos te genieten en me te verbazen over hoeveel genot mijn lijf aan kan. Het leren werken met seksuele energie heeft niet alleen seks maar ook al deze aspecten van mijn leven enorm verrijkt. Seksualiteit is de bron van leven, creatie en ook jouw superpower!

Random fun facts:

  • Ik maak graag grapjes die anderen laten blozen. En giechel vaak als een puber omdat ik bijna overal een seksuele associatie aan kan geven.
  • In een gesprek wil ik altijd het liefst gelijk de diepte in. Ik kan heel weinig met small talk en ben momenteel een boek aan het lezen hoe je dat kan leren.
  • Ik doe niet aan yoga. Ja, ik zou het ook echt iets voor mij vinden, ik heb het ook vaak geprobeerd maar het klikt (nog) niet.
  • Daarentegen vind ik hardlopen in de natuur tijdens zonsopgang, zware dingen tillen of een Body Combat les echt heerlijk. Schijnt ook goed voor je te zijn.
  • Mijn kat heet Puk, ze is een ontzettend eigenzinnige poes die dol is op knuffels, mijn vriend’s vieze shirts en ze piept tijdens het spinnen.
  • Ik ben een ontzettende boekenwurm en lees er meestal vijf door elkaar. Kiezen tussen goede seks, lekker eten of een inspirerend boek? Lastig…