Boek een gratis sessie van 1 uur

Ik weet hoe spannend het is, het is niet niks om zomaar even je seksuele verlangens, struggles en taboes te bespreken met een coach. Er is een tijd geweest dat ik dat niet eens met mijn partner kon. En dan zomaar op een wildvreemde afstappen?

Daarom bied ik je een gratis eerste sessie, vrouwen onder elkaar. Even een oordeelsvrij luisterend oor waar zelf je wildste verlangens en emoties kwijt kan. De fantasieën die je liever niet zou hebben of je diepste frustratie over de eenzaamheid en leegte van je intieme leven. Je innerlijke gevecht is welkom hier.  Maar ook als je gewoon vragen hebt of nieuwsgierig bent naar hoe ik te werk ga is een gratis sessie een fijne ervaring.

De sessie duurt een uur en vind plaats via Zoom. Om er het maximale uit te halen vraag ik je om onderstaande vragen in te vullen.

Deze workshop is voor jou als:

  • Jij van uitgedoofd en gesloten naar sensueel, magnetisch en vurig wil gaan?
  • Jouw hoofd soms ontploft van gedachten en je weer wilt voelen wat er in je lijf gebeurt
  • Jij het gevoel wil hebben dat je leeft en vol op AAN staat.
  • Moeite hebt met je grenzen, verlangens en behoeftes voelen en daar meer zekerheid in wil.
  • Je je energieker wilt voelen, lekkerder in je vel wilt zitten en liever wilt zijn voor je lijf.

“Ik ervaar Lotte als een hele toegankelijke, empathische en authentieke coach. Ze geeft alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. En ze creëert een veilige plek om verlangens en blokkades te onderzoeken. Haar liefdevolle aandacht is voelbaar. En dat maakte het voor mij gemakkelijk om bij haar te lachen en te huilen. Tijdens de sessies met haar maakte ik een reis naar binnen, waarbij ik contact maakte met verschillende delen in mij. Door de sessies met Lotte weet ik beter wat ik wil en welke stappen ik kan zetten om daar te komen.”

Rosalie 29jr, Soest

Wacht niet tot een verbijsterend seksleven en verrukkelijke orgasmes op magische wijze in je schoot vallen. Claim your power. Own your pleasure. Je bent het waard. Het is je geboorterecht als vrouw. Als mens. Je seksualiteit is van jou, en van jou alleen. En ze het ligt te wachten om ontdekt, verkend en beleefd te worden.

We zijn er zo aan gewend om onze fysieke sensaties te onderdrukken, in deze mannelijke niet-lullen-maar-poetsen wereld krijgt ons hoofd de voorrang boven de heerlijkheid van ons lijf.

Maar in dat lijf bevind zich hebt een superpower die je veel meer mag gaan belichamen. PussyPower!

Maar gaan we dan in een kringetje met zijn allen masturberen? Of zelfs elkaar…

Nee. Sterker nog, de hele workshop bevat geen seksuele handelingen.

Ik neem ik je mee in zachte oefeningen geïnspireerd op yoga, dans, ademhaling en meditatie om je sensualiteit meer te belichamen. En je krijgt praktische tips hoe je meer pleasure, intimiteit en passie kunt ervaren. In en buiten de slaapkamer.

Beweging

Ik bied je een veilige plek om je te openen, om te voelen en je lichaam te bewegen en te koesteren, op een manier die bij jou past en voor jou fijn voelt. Samen met andere vrouwen.

Pussy Power

Oefeningen voor je bekkengebied waar je vrouwelijke intuitie, creativiteit en levensenergie verstopt zit. Voor soepele en sterkere vaginaspieren met meer gevoel en plezier.

Ontspanning

Rust in je hoofd en je lichaam voelen, emoties laten stromen en kunnen loslaten. Afzakken in ontspanning en liefde voor jezelf en je lijf.

Na afloop van de workshop…

  • Heeft je orgastisch potentieel een flinke boost gekregen.
  • Kun je bewuster genieten van alle verrukkingen van je lichaam.
  • Heb je rust in je hoofd en voel je leven in je lijf.
  • Zweef je naar huis op een wolk van knuffelhormonen.
  • Heb je de eerste stap gezet om (solo)seks de mind blowing, orgastische en spirituele ervaring te maken die het kan zijn.

“Wauw, nog steeds sprakeloos van de prachtige en intense workshop PussyPower. Lotte neemt je mee op een reis door je lichaam en geest met een heerlijke rust die ze van nature over zich heeft. De verbinding die zij weet te creeeren tussen vrouwen die elkaar nog nooit ontmoet hebben is wonderlijk.”

Ellis, Enschede

Hier alvast een sneak peak...

Toch nog spannend? Kijk een van deze video’s om je een idee te geven wat je kunt verwachten. Of doe eens gek, kijk ze allebei 😉

Even voorstellen…

Hey, ik ben Lotte en seksualiteit heeft me altijd al gefascineerd.

Dat gevoel dat er ‘meer’ is. Voorbij de oppervlakkige tips, meer dan een riedeltje standjes afwerken. Een doorgang naar ontwikkeling, groei, en spiritualiteit.

Met mijn bedrijf SheSenses inspireer ik vrouwen om weer te genieten van hun lichaam en sensualiteit zodat ze zich lekkerder en zekerder in hun vel voelen en hun (seks)leven weer sprankelt van passie, intimiteit en plezier!

Praktische informatie

Voor wie?

De workshop is alleen voor vrouwen. Elke vorm van seksuele geaardheid is van harte welkom.

Waar en wanneer?

5 April 2020
13:00 – 17:00
Aanvang om 13u, we starten om 13:30

Hengelo, locatie op 5min loopafstand van het station
Adres ontvang je na aanmelding

Prijs

Early bird (t/m 15 mrt): 49,-
Lazy bird (vanaf 16 mrt): 59,-

Dit is inclusief onbeperkt thee en wat lekkers.

Ben je in het afgelopen jaar bestellend gaste geweest op een van mijn LadiesNight parties? Dan ontvang je 10% korting!!

“Mij persoonlijk heeft het laten voelen hoeveel conditionering er op (vrouwelijke) seksualiteit en verbinding ligt en ik ben me bewuster geworden van het verlangen dit meer te laten stromen. Lotte weet waar ze het over heeft en ik voel me heel vertrouwd bij haar.”

Kyra, Hengelo

Meld je hier aan