Skip links

Gratis yoni ei oefeningen

3 Gratis oefeningen met het yoni ei

Uplevel your pleasure, beleef inensere orgasmes, heel (seksueel) ongemak en versterk je bekkenbodem met het yoni ei. Vraag hier mijn drie gratis begeleide audio oefeningen + Instructievideo aan.

So, ladies, als er een pil zou zijn die alle seksuele struggles van vrouwen zou verhelpen, hoeveel zou dat dan waard zijn? Die er voor zou zorgen dat je niet telkens in je hoofd zit tijdens seks, die je orgasmes mind blowing zou maken, die de sensitiviteit in je vagina vergroot, je passie en libido zou aanwakkeren en die je meer verbinding en liefde zou laten voelen naar je eigen lichaam?
Zonder bijwerkingen!

De grap is, het is geen pil maar een ei….

Het yoni ei is een duizenden jaren oude holistische seksuele beoefening uit het oude China waar het alleen voorbestemd was voor vrouwen van adel. De taoïsten kenden de geheime superpowers van dit kleine eitje met grootse resultaten.

Zomaar een greep uit de trucendoos (yep, she said it) van de yoni egg

  • Ontwaakt een nieuwe bron van energie, je passie en je libido
  • Verminderd PMS symptomen en zware menstruatie
  • Helpt bij de heling van seksuele schaamte en trauma
  • Leert je lichaam meer liefhebben en vergroot je zelfvertrouwen
  • Wekt de zenuwuiteinden in je vagina tot leven en geeft je meer, betere en intensere orgasmes
  • Versnelt herstel na een bevalling en versterkt je vagina spieren
  • Maak je (mannelijke) partner helemaal gek, en schenk hem meer genot dan ooit tevoren
  • Voorkomt en verbeterd incontinentie en urineverlies

3 Gratis oefeningen met het Yoni Ei

De Basisoefening
Voor iedereen die net met het yoni ei begint of al meer ervaring heeft maar haar practice wil onderhouden. Je leert een mooie zachte consensuele manier om het ei in te brengen, verschillende simpele oefeningen om je bekkenbodem te leren kennen en trainen. We eindigen met een taoïstische techniek om de opgewekte energie op te slaan in je lichaam.

De Healing Oefening
Over de jaren slaat zich allerlei ongemak en oud zeer op in je lichaam. Zo ook in je yoni. Denk maar aan schaamte, te vroege penetratie, body shaming, liefdesverdriet, grensoverschrijfingen en trauma. Deze liefdevolle en zachte oefening helpt je dit te ontladen en integreren zodat er meer ruimte is voor genot en plezier!

De Pleasure Oefening
Wist je dat de intensiteit van je orgasmes af hangt van de kracht in je bekkenbodem? Wanneer je sterke spieren hebt trekken ze krachtiger samen en dat versterkt je genot aanzienelijk. Maar we werken ook op een nog dieper level met seksuele energie, deze combinatie is goud om jouw pleasure naar een heel nieuw niveau te tillen!!