Skip links

Sessie vragen formulier

Stuur deze ajb in, 2 dagen voor onze sessie

YES! Wat tof dat je een afspraak gemaakt hebt en we ik je verder mag helpen. Zodat ik me goed kan voorbereiden en jij er het maximale uit haalt vraag ik je onderstaande vragen te beantwoorden.

Doe dit uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de sessie.

Omschrijf duidelijk in een paar zinnen wat je huidige situatie, je verlangen, problemen en vragen precies zijn. Formulieren met korte (2/3 woorden per antwoord) worden niet in behandeling genomen.

Met voldoende informatie kunnen we sneller de diepte in en kan ik je beter helpen. Dankjewel

"*" geeft vereiste velden aan

Welke datum heb je de sessie gepland?*
Beschrijf je antwoord in een paar duidelijke zinnen.
Beschrijf je antwoord in een paar duidelijke zinnen.
Bijvoorbeeld hoe is je huidige situatie, of gebeurtenissen uit het verleden gerelateerd aan je seksualiteit die belangrijk kunnen zijn.
Hidden

Helaas!

Ik werk momenteel alleen met vrouwen. Wanneer je serieuze interesse hebt in het helen, ontwikkelen en transformeren van je seksualiteit mag je me een bericht sturen en verwijs ik je met liefde door naar coaches die fantastisch werk doen met mannen. LET OP! Vul je dit formulier in in de hoop op een sexchat, bootycall of beoordeling van je dickpic, laat ik je graag weten dat je de boodschap niet hebt begrepen en verwijs ik je door naar sekssites die hier wel voor bedoeld zijn. Voer je desondanks toch als geslacht 'vrouw' in om een sessie in te kunnen plannen word deze bij aanvang geannuleerd en word de gereserveerde tijd in rekening gebracht twv 75,-

Veel gestelde Vragen

De sessie duurt 45 minuten, vanaf het afgesproken tijdstip.
Ben je later? Dan eindigt de sessie nog steeds een uur na het afgesproken tijdstip. Bij later dan 15 minuten, vervalt je recht op een gratis sessie.

De sessie vind plaats online, via Zoom, met beeld. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt? Het is heel makkelijk, je krijgt voor de sessie een email met instructies.

De eerste stap is om bovenstaande vragen uitgebreid in te vullen. Door hierover te schrijven creëer je al meer helderheid in je situatie. (Daarbij bespaart het kostbare sessie tijd).
Voor de sessie zorg je dat je alle privacy hebt en niet gestoord word, zet je telefoon dus uit.
Zorg dat je een plek hebt waar je comfortabel en ontspannen kunt zitten of liggen, en houd schrijfgerei bij de hand als je inzichten wilt noteren.

Plan wat extra tijd in na de sessie om deze te verwerken en in te laten zinken.
Je ontvangt een mail met een korte samenvatting van de belangrijkste punten en de tips die je hebt ontvangen.
Als we besloten hebben samen verder te werken, krijg je daar ook per mail vervolgstappen van toe gestuurd.

De sessie is echt gratis en geheel vrijblijvend. Je ontvangt geen onverwachte factuur achteraf en ik ga je ook niet pushen om meerdere betaalde sessies af te nemen.

Wanneer er een goede klik is en mijn coaching en steun waardevol voor je kan zijn doe ik je een aanbod om verder met me te werken. Maar de keus is aan jou of je deze aanneemt.