Skip links

Eggstacy

Eén tool om je diepste sensuele plezier te ontdekken, issues rondom seksualiteit te helen en je alive, energiek een AAN te voelen.

Ken jij het yoni ei al?

Live workshop, 17 September in Apeldoorn

Ja! Dat wil ik

So, ladies, als er een pil zou zijn die alle seksuele struggles van vrouwen zou verhelpen, hoeveel zou dat dan waard zijn?
Die er voor zou zorgen dat je niet telkens in je hoofd zit tijdens seks, die je orgasmes mind blowing zou maken, die zorgt voor exquisiete sensitiviteit in je vagina, je passie en libido zou aanwakkeren en die je meer verbinding en liefde zou laten voelen naar je eigen lichaam?

Zonder bijwerkingen….

Er is een biljoenen industrie gaande om die pil te kunnen ontwikkelen. Wat als ik je vertel dat dit al duizenden jaren bestaat. De grap is alleen, het is geen pil, maar een ei!

Deze workshop is voor jou als…

 • Je vagina voelt als onbekend terrein, geen idee wat daar gaande is. Oh wat wil je graag (weer) dat FUCK-YES gevoel hebben.
 • Dat pak melk, de kids, het gesprek met je baas, je hoofd is overal behalve bij de seks die je hebt. Alsof er geen connectie is tussen je hoofd en je lijf.
 • Je op zoek bent naar een meer sexy en speelsere benadering van het versterken van je bekkenbodem en het verminderen van klachten.
 • Je je weleens opgedroogd, uitgedoofd en onzeker voelt en meer passie, energie en vitaliteit wilt in je leven.
 • Het super frustrerend is dat een orgasme eeuwen duurt en het dan ook nog eens al die moeite niet waard is.
 • Je vind je lichaam niet altijd even leuk, je wilt meer sensualiteit, zelfliefde en een diepe liefdevolle connectie met je lijf.
 • Je voelt je geremd en geblokkeerd door oud zeer, schaamte en onverwerkte emoties. Je wilt ze helen en contact maken met jouw authentieke seksuele zelf.

“De rustgevende, liefdevolle maar krachtige manier van begeleiding zorgt voor diepe en transformerende oefeningen. Lotte neemt je mee op een reis van zelfontdekking, plezier en empowerment!”

Alana, 32 jr, Gouda

Helaas leven er nog zo veel vrouwen disconnected van hun yoni’s, voelen zelden en sommigen zelfs nooit volledige orgastische vreugde en bevrediging na self pleasure of seks.

Sommige vrouwen lijden onder urineverlies, vaginale droogte, emotionele rollercoasters tijdens pms, menstruatiekrampen etc. waardoor ze hun zelfvertrouwen, sexyness en vonk langzaamaan verliezen.

De meesten weten niet hoe ze de situatie kunnen keren en geven op, nemen aan dat sensueel plezier en orgastische vreugde gewoon niet aan hen is besteed.

Als een bloem die langzaam verwelkt….

Dit hoeft niet zo te zijn. You can heal your body from the inside out.

Letterlijk.

Na de Eggstacy workshop…

 • Verdwijnt je yoni ei nooit meer in je nachtkastje, je weet precies hoe je hem in kan zetten voor ultiem genot en sensueel plezier.
 • Weet je (solo)seks de mind-blowing, orgastische en spirituele ervaring te maken die het kan zijn.
 • Geniet je schaamteloos en ongeremd van alle verrukkingen van je lichaam.
 • Heeft je orgastisch vermogen een flink boost gegeven.
 • Heb je de sensitiviteit in je vagina unlocked voor Gspot, cervix en squirt orgasmes.
 • Weet je hoe je je bekkenbodemspieren vitaal, gezond en ontspannen kunt houden om klachten te voorkomen.
 • Heb je een diepe connectie met je lichaam en je seksuele organen en ervaar je meer liefde voor je zelf.

Wat we gaan doen…

Embodiment

Ik neem ik je mee in oefeningen geïnspireerd op tantra, dans, breathwork en meditatie om de wijsheid van je lichaam te laten spreken. We zijn er zo aan gewend om onze fysieke sensaties te onderdrukken en ons hoofd voorrang te geven boven de heerlijkheid van ons lijf. Maar in dat lijf bevindt zich hebt een superpower die je veel meer kunt gaan belichamen.

Pussy Power

In je yoni bevind zich je vrouwelijke intuïtie, je creativiteit en het vermogen om leven te geven. En toch besteden we zo weinig aandacht aan haar. Vandaag mag je yoni ongeremd haar wijsheid spreken. En ik leer je oefeningen voor meer sensitiviteit, gevoel en seksueel plezier! (neem je yoni ei mee!)

Sisterhood

Een veilige plek om je te openen en te voelen, op een manier die bij jou past en voor jou fijn voelt. Je word gedragen en oordeelsvrij gezien in zowel je schaduwen als je schoonheid. Voel je gekoesterd en geliefd door andere vrouwen en ervaar de kracht van sisterhood.

En ook….

 • Pussy anatomy – Ontdek de anatomie van je opwinding en vind nieuwe jummy plekjes en sensaties die je nog niet kende.
 • Bekkenbodem – Hoe zit je bekkenbodem in elkaar, hoe train en ontspan je deze optimaal om klachten te voorkomen.
 • Warming-up – Je drukt niet zo ineens je yoni ei naar binnen, hoe bereid je je lichaam voor?
 • Breathwork – Opent je lichaam en laat je seksuele energie stromen.
 • Grounding – je bent altijd geil en slaapt niet meer, het kan zomaar een effect zijn van de yoni ei practice. Hoe breng je de energie weer tot rust?
 • Meditatie – Rust in je hoofd en afzakken in je lichaam.
 • Cyclus – Het yoni ei kan je menstruatie cyclus ondersteunen, hoe precies gaan we dieper op in.
 • En overheerlijke luxe chocola, sensuele lekkernijen en een gezellige lunch.
Early bird prijs:

79,-

Jaaaaa ik ben er bij

“Wat ik heel mooi vond om te ervaren is dat het meer alomvattend is dan alleen ‘je pussy’ Het gaat over vrouw zijn, in contact met jezelf, en dus ook met je seksualiteit. Ik voelde me na de workshop meer open en kreeg dat ook terug van mensen om me heen.”

Khloé, 38 jr, Hengelo

Je yoni is je inwendige lichtknopje.

Ze heeft de power om jou van binnenuit te laten stralen. Wil jij van uitgedoofd en gesloten naar sensueel, energiek en vurig gaan? Het gevoel hebben dat je leeft en vol op AAN staat? Het is niet voor niks dat ze het in het Engels ‘turn on’ noemen

Ga je met me mee om de extase van je lichaam te ontdekken? Wil je verkennen tot hoeveel pleasure en genot jij in staat bent wat je nooit voor mogelijk had gehouden?

Het leven is te kort om genoegen te nemen met minder.

Dit vonden zij er van…

Liefdevolle aandacht

“Lotte creëert een veilige plek om verlangens en blokkades te onderzoeken, haar liefdevolle aandacht is voelbaar. Ze geeft je alle ruimte om jezelf te kunnen zijn.  Voor als je meer in contact wil komen met je vrouwelijkheid en de verbintenis met jezelf in combinatie met een spirituele touch.”

Ellis, 26jr, Zeist

Ellis, 26jr, Zeist

Sprakenloos…

“Wauw, nog steeds sprakeloos van deze prachtige en intense workshop. Lotte neemt je mee op een reis door je lichaam en geest met een heerlijke rust die ze van nature over zich heeft. De verbinding die zij weet te creeeren tussen vrouwen die elkaar nog nooit ontmoet hebben is wonderlijk.”

Romy, 36 jr, Enschede

Romy, 36 jr, Enschede

Bewuster van verlangen

“Mij persoonlijk heeft het laten voelen hoeveel conditionering er op (vrouwelijke) seksualiteit en verbinding ligt en ik ben me bewuster geworden van het verlangen dit meer te laten stromen. Lotte weet waar ze het over heeft en ik voel me heel vertrouwd bij haar.”

Kyra, 43 jr, Doetinchem

Kyra, 43 jr, Doetinchem

Klinkt het te mooi om waar te zijn?

Dat heb ik ook heel lang gedacht, ik ben ook niet als seksgodin ter wereld gekomen hoor! Helemaal niet zelfs.

Mijn naam is Lotte en ik kwam er op mijn 30ste achter dat ik nog geen 10% van mijn seksueel potentieel geleefd had.

Het maakte dat ik me niet heel voelde, en niet vrij durfde te zijn. Inmiddels zijn we vele jaren, ervaring, opleidingen, workshops en boeken verder.
Ik run een coach praktijk, waar ik nieuwsgierige vrouwen begeleid die hun saaie oppervlakkige seksleven zat, zijn hoe ze weer ongeremd en vol passie kunnen genieten van hun lijf zodat ze de beste orgasmes van hun leven ervaren.

En daarom ben ik er ook zo zeker van dat transformatieve shifts in je seksualiteit heel erg mogelijk zijn, maar ze komen niet vanzelf…

Praktische Details

Voor wie?

De workshop is alleen voor vrouwen. Elke vorm van seksuele geaardheid is van harte welkom.

Waar en wanneer?

17 September 2023
11:00 – 17:00
Aanvang om 10:30

The Cocoon Club, Apeldoorn
Locatie makkelijk bereikbaar met OV
Gratis parkeren
Adres ontvang je na aanmelding

Prijs

Early bird t/m 20 aug : 79,-
Normal bird 21 aug tot 10 sept : 89,-
Late bird na 10 sept: 99,-

Dit is inclusief onbeperkt thee en wat lekkers.
Excl lunch (die we in potluck style zullen delen 🙂

Meld je nu aan voor de early bird prijs van maar…

79,-

Jaaa ik ben er bij!

FAQ

Een yoni ei is niet bij de prijs inbegrepen, je kunt er van te voren hier een bestellen (na aanmelding ontvang je een kortingscode van 10,-) of deze aanschaffen op de workshop voor 59,- (ipv 69,-)

Ik weet dat op veel yoni ei workshops je een ei er bij krijgt, ik ben echter van mening dat alleen hoogwaardige en zuivere nefriet jade geschikt is om in je vagina te dragen. Daarom kies ik er voor deze los te verkopen in plaats van een goedkoop (mogelijk schadelijk) eitje er bij te geven.

 

 

Je kunt meedoen zonder zelf een yoni ei te dragen. Ook wanneer je al wel ervaring hebt met het yoni ei maar ten tijde van de workshop ongesteld of zwanger bent, of vaginale klachten hebt kun je gewoon meedoen zonder ei. Ook dan zijn de oefeningen heel waardevol en een weldaad voor je bekken bodem spieren.

Besluit je tijdens of na de workshop dat je toch graag een eitje zou aanschaffen zijn er ook zuivere nefriet jade eieren te koop voor een goedkopere prijs, namelijk 59,- ipv 69,-

Ik snap dat dat heel kwetsbaar en spannend voelt, mogelijk ervaar je zelfs angst of schaamte. Daarom leg ik je graag uit hoe we te werk gaan:
We zijn met vrouwen onder elkaar, ik vraag elke vrouw om een sarong mee te nemen. Deze knoop je om je middel, vervolgens liggen we allemaal met de kruin naar elkaar toe en onze benen naar de muur. Zo ben je bedekt en heb je discreet toegang tot je yoni.
Voelt het halverwege de workshop niet okay om mee te doen, geen enkel probleem. Veiligheid, consent en het vermijden van groepsdruk hebben wij in een hoog vaandel.

Dat gezegd hebbende, samen zijn met vrouwen, in onze kwetsbaarheid, erotische magie en sensualiteit is zo enorm helend, bevrijdend en zoals je zal merken…. natuurlijk. Net buiten je comfort zone is ‘where the magic happens’ ik hoop je dan ook te inspireren om deze stap te zetten.

Als je menstrueert, zwanger bent of vaginale klachten hebt mag je geen yoni ei inbrengen.

Wanneer je verwacht op de workshop datum ongesteld of zwanger te zijn, of klachten ervaart kun je de oefeningen meedoen zonder ei in te brengen. Ook zonder ei zijn de oefeningen nog steeds effectief, leuk en een weldaad voor je yoni en bekken. Inbrengen van een yoni ei doen we bij zo’n 50% van de oefeningen, de andere helft zijn warming up, bekken en grondingsoefeningen.

Wanneer je verhinderd word om aanwezig te zijn op de workshop blijft het betaalde bedrag staan als tegoed voor een volgende workshop. Er word geen geld retour gedaan.

De prijs is inclusief BTW

 • Ga naar een van de grote rode aanmeld knoppen
 • Je komt nu op een pagina om je gegevens in te vullen, doe dit nauwkeurig!
 • Je betaald van te voren met IDEAL
 • Zodra het aanmeldproces voltooid is ontvang je een email met bevestiging.
 • Check je spamfolder regelmatig, ook als je al eens een email van me hebt ontvangen in je inbox.
 • Via email word je op de hoogte gehouden van de locatie, wat mee te nemen en verdere info.

Er zijn maximaal 15 plekjes beschikbaar. Wees er dus op tijd bij want vol = vol!

Ben je te laat en wil je toch heeeel graag meedoen? Dan zet ik je op de reservelijst, wanneer er iemand afvalt, breng ik je op de hoogte.

Het betreft kleine lekkernijen en tussendoortjes, niks ingewikkelds met verstopte ingrediënten. Ik hecht zelf veel waarde aan bewuste en onbewerkte voeding.
Alles is vegetarisch en er zijn veganistische opties.
Glutenvrij kan rekening mee gehouden worden, maar bij een ernstige allergische reactie zoals coeliakie, of een streng specifiek dieet, neem dan zelf iets mee.

De lunch zullen we gebruiken in potluck stijl, dus iedereen neemt wat mee. Ik vraag iedereen of ze het vegetarisch willen houden. Wat je zelf meeneemt kan je natuurlijk helemaal aanpassen aan jouw wensen.

Ja, bij de locatie zijn gratis parkeerplekken

De workshop is niet naakt, bevat geen seksuele handeling(en), en het is voor geen enkele oefeningen nodig om je te ontkleden.
Voor de oefeningen met het yoni ei draag je een sarong om je middel zodat je makkelijk toegang hebt tot je yoni en de ruimte word op een manier benut dat een ieder dit discreet kan doen.

Dat gezegd hebbende, voelt het voor jou bevrijdend om je te ontkleden en jezelf aan te raken en is dit niet afleidend voor de groep ben je helemaal welkom om die vrijheid te claimen!

Eigen grenzen, consent, en het vermijden van groepsdruk worden in een hoog vaandel gehouden.

Stuur een email naar Lotte@SheSenses.nl of stuur een bericht via dit contact formulier. Vermeld er duidelijk bij om welke workshop en datum het gaat.